انصراف مرادي از داوري منتفي شد
شنبه 30 شهريور 1387 - ساعت 22:35

رييس فدراسيون فوتبال گفت: مرادي بايد با تمام توان براي قضاوت در رقابت هاي جهاني و آسيايي تلاش کند ضمن آنکه هر زماني که در داخل کشور هم نياز به داوري وي باشد مرادي قضاوت خواهد کرد.

 

علي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال گفت: مسعود مرادي به من اعلام کرده است ، انصرافش از نامزدي قضاوت در جام جهاني و ساير مسابقات داخلي (دسته برتر) و خارجي منتفي است و او همچنان به کار داوري در فوتبال خواهد پرداخت. وي قصد داشت از نامزدي قضاوت در جام جهاني انصراف دهد اما ما به وي اجازه اين کار را نداديم.
رييس فدراسيون فوتبال اظهار داشت : مرادي بايد با تمام توان براي قضاوت در رقابت هاي جهاني و آسيايي تلاش کند ضمن آنکه هر زماني که در داخل کشور هم نياز به داوري وي باشد مرادي قضاوت خواهد کرد.
کفاشيان تاکيد کرد : داور فوتبال ، قاضيي است که در زمين بازي بايد قضاوت کند و بايد براي وي امينت و فضاي مناسب فراهم شود تا به خوبي قضاوت کند. اگر در قضاوت هاي يک داور اشتباهاتي باشد ، در کميته داوران فدراسيون فوتبال بررسي و پيگيري خواهد شد.
کفاشيان اضافه کرد : ايجاد حواشي اينچنيني براي داوران ما ، انان را دچار نگراني مي کند.
رييس فدراسيون فوتبال درباره سخنان اخير مسعود مرادي داور بين المللي کشورمان هم گفت: صحبت هاي مرادي درخصوص انصراف از داوري و نامه به فدراسيون جهاني فوتبال فيفا ، يک نظر شخصي بود و با وي تماس گرفتم و به او تاکيد کردم که نمي تواند مستقلا تصميم بگيرد زيرا بحث قضاوت وي در مسابقات جهاني و جام آسيايي به عهده فدراسيون فوتبال است.
وي گفت: ‌مرادي نماينده فدراسيون است و فدراسيون امکانات را براي وي فراهم کرد تا بتواند قضاوت کند و فدراسيون است که مي گويد مرادي قضاوت کند يا قضاوت نکند ضمن انکه اين داور اگر بخواهد مکاتباتي با فيفا داشته باشد بايد از طريق فدراسيون باشد.
کفاشيان تاکيد کرد : مقررات اين است که هر فردي که در فوتبال فعاليت دارد از طريق کميته مربوط به فدراسيون فوتبال نامه نگاري کند و اگر نياز به اطلاعات و آماري بود اين فدراسيون است که بايد با فيفا مکاتبه نمايد. اين که هرفردي به طور مستقيم با فيفا مکاتبه کند کار پسنديده اي نيست و در واقع در آينده با آن برخورد مي کنيم.
اين داور فوتبال کشورمان قرار است فردا يا پس فردا راهي سوئيس شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news113799.html