عضو هيئت علمي دانشكده روانشناسي دانشگاه شهيد بهشتي گفت: رعايت مسئله عفاف و حجاب در بهداشت روان افراد بسيار تأثيرگذار است و موجب بالا رفتن اعتماد به نفس اشخاص ميشود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد اطلاعرساني نخستين جشنواره و همايش نور، سيما فردوسي گفت: رعايت مسئله عفاف و حجاب در بهداشت روان افراد بسيار تأثيرگذار است، به طوري كه اضطراب و نگراني را كم كرده و موجب بالا رفتن اعتماد به نفس اشخاص ميشود.
وي اظهار داشت: جديدترين تحقيقات نشان داده زناني كه مايل به نشان دادن خود به مردان غريبه هستند، به تواناييهاي دروني خودشان اعتماد كافي ندارند و از همين رو به سمت استفاده از جاذبههاي ظاهري روي ميآورند.
مدير سابق گروه روانشناسي دانشگاه شهيد بهشتي، در ادامه به تفكرات تربيتي متفاوت به عنوان آفتي براي پرورش ديني كودكان و نوجوانان اشاره كرد و گفت: جامعه ما داراي تفكرات متفاوت و سبكهاي مختلف تربيتي است.
بنابراين لازم است در مرحله اول پدران، مادران و معلمان مدارس نسبت به جايگاه و اهميت حجاب توجيه شوند تا در مرحله دوم با آموزش مفاهيم عفاف و حجاب از سنين خردسالي، بتوانيم شاهد شكلگيري يك جامعه ديني يكپارچه باشيم و نفاقها و دوگانگيهاي شخصيتي موجود كه بر اثر تربيتهاي چندگانه است، برطرف شود.
اين كارشناس با اشاره به برنامههاي تلويزيوني در مورد تأثير رسانهها به خصوص رسانههاي تصويري و نقش آن در ترويج فرهنگ عفاف و حجاب تاكيد كرد: مخاطبان در سنين نوجواني و جواني به صورت ويژهاي از رسانهها خصوصا رسانههاي تصويري الگو ميپذيرند.
بنابراين لازم است رسانهها به شكلي جذاب مسئله پوشش را براي مخاطبان مطرح كنند و ويژه برنامههايي را با تكيه بر تحقيقات محكم ترتيب دهند كه باعث جذب نوجوانان، و جوانان شود.
|