ساخت مجسمه با كره!
جام جم , پنجشنبه 4 مهر 1387 - ساعت 04:10

من در طي اين يك ماه در دماي زير صفر درجه كار كردم و براي بهتر شكل دادن به مجسمه‌ها و پيكره‌هايم از قالب‌هاي چوبي استفاده كردم.

 

يك مرد اهل پنسيلوانياي آمريكا، مجسمه‌هايي غول پيكر از جنس كره ساخت. اين مجسمه‌ها و پيكره‌ها تماما از كره خالص است. «جيم ويكتور» 63 ساله با طراحي و ساخت مجسمه‌ها و پيكره‌هايي از جنس كره خالص توانست، نام خود را بر سر زبان‌ها بيندازد.
وي در يكي از مجسمه‌هايش، صحنه دوشيدن شير و مراحل كار در مزرعه را به تصوير كشيده است.
وي طي يك ماه توانست اين مجسمه‌ها را خلق كند و البته اين مجسمه‌هاي كره‌اي بايد در دماي 13 درجه سانتيگراد زير صفر قرار داشته باشند، تا ذوب نشوند.
وي در مورد چگونگي مراحل كار خود، گفت: من در طي اين يك ماه در دماي زير صفر درجه كار كردم و براي بهتر شكل دادن به مجسمه‌ها و پيكره‌هايم از قالب‌هاي چوبي استفاده كردم.
من براي برخي از آثارم تنها 10 روز وقت گذاشتم و براي برخي ديگر بيشتر و اين بستگي به اندازه و حجم كارها داشت.
«جيم ويكتور» اولين مدل كره‌اي خود را با ساخت صحنه «نبرد آردن» يكي از جنگ‌هاي مهم در جنگ جهاني دوم آغاز كرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news114202.html