معاون وزير مسکن: بهبود روند پرداخت تسهيلات ساخت مسکن
مهر , يكشنبه 21 مهر 1387 - ساعت 22:32

منوچهر خواجه دلويي گفت: با تاکيدات رياست جمهوري و تدوين راهکارهاي جديد از سوي بانک مرکزي از دو هفته گذشته تاکنون، بانکها براي پرداخت تسهيلات به بخش ساخت مسکن فعال شده اند.

 

منوچهر خواجه دلويي معاون وزير مسکن و شهرسازي گفت: با تاکيدات رياست جمهوري و تدوين راهکارهاي جديد از سوي بانک مرکزي از دو هفته گذشته تاکنون، بانکها براي پرداخت تسهيلات به بخش ساخت مسکن فعال شده اند.
خواجه دلويي در خصوص نحوه همکاري بانکها در پرداخت تسهيلات بانکي به بخش ساخت مسکن جهت اجراي برنامه هاي ارايه شده در سال جاري گفت: از حدود 1.5 ماه اخير تاکيدات جدي رياست جمهوري در شوراي عالي مسکن مبني بر تامين تسهيلات براي بخش مسکن و اخذ گزارشات هفتگي از بانک مرکزي، سبب بهبود در روند پرداخت تسهيلات شده است.
معاون وزير مسکن و شهرسازي با اظهار اميدواري نسبت به اينکه در آينده اي نزديک نحوه همکاري سيستم بانکي با بخش مسکن بهتر شود، افزود: اگر وضعيت پرداخت تسهيلات همچنان روال 1.5 ماه اخير را در پيش مي گرفت، به طور قطع برنامه هاي ساخت مسکن دچار مشکل مي شد اما با توجه به تاکيدات رياست جمهوري و نيز تدوين راهکارهاي جديد از سوي بانک مرکزي، هم اکنون بانکها جهت پرداخت و تامين تسهيلات در حال فعال شدن هستند و گزارشات حاکي از بهبود روند تسهيلات ظرف يک تا دو هفته گذشته در بخش مسکن است.
خواجه دلويي پرداخت وام 30 ميليون توماني ساخت مسکن را در توليد مسکن تاثيرگذار خواند و افزود: افزايش وام ساخت از 15 ميليون تومان به 30 ميليون تومان به انبوه سازان و توليدکنندگان مسکن، کمک مناسبي به توليد است و امکان بهره مند شدن افراد بيشتري را به خصوص در شهرهاي کوچک و متوسط فراهم مي کند، زيرا دو برابر شدن وام در راستاي توليد مسکن صورت گرفته است.
وي اظهار داشت: طبق مصوبه ابلاغي دولت، تسهيلات 30 ميليون توماني براي ساخت پرداخت مي شود و نه خريد مسکن؛ لذا نمي تواند به افزايش مجدد قيمتها در بازار مسکن منتهي شود و ازآنجايي که جهت گيري پرداخت اين تسهيلات به سمت توليد مسکن است، تاثيري در افزايش قيمتها ندارد.
معاون وزير مسکن و شهرسازي تاکيد کرد: پرداخت تسهيلات زماني با افزايش قيمتها در بازار مسکن همراه مي شود که بخش تقاضاي غيرمصرفي را تقويت کند، ولي تخصيص وام 30 ميليون توماني ساخت، قيمتها را دچار نوسان نخواهد کرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news116024.html