ادامه‌ي مسير دادن و ماندن در سينماي دنيا بسيار مشكل است
ایسنا , دوشنبه 22 مهر 1387 - ساعت 21:04

داوود رشيدي معتقد است: ادامه‌ مسير‌دادن و ماندن درسينماي دنيا بسيار مشكل است و بايد سنجيده عمل كرد.

 

داوود رشيدي معتقد است: ادامه‌ مسير‌دادن و ماندن درسينماي دنيا بسيار مشكل است و بايد سنجيده عمل كرد.
رييس انجمن بازيگران سينماي ايران درباره‌ي حضور بازيگران سينماي ايران در آثار خارجي گفت: اين رفتن، راه را براي ديگران باز مي‌كند اما به شرطي كه شئونات ايراني و اسلامي حفظ شود تا اين راه باز بماند.
وي ادامه داد: بازيگران زيادي داشتيم كه دركشور خودمان مي‌درخشيدند و مهاجرت كردند و درآنجا به جايي نرسيدند به‌همين خاطر بايد همه‌ي جوانب را درنظر گرفت و بعد تصميم گرفت.
رشيدي بازكردن راه براي بازيگران سينماي ايران را بسيار مثبت ارزيابي كرد و اظهار داشت: اما اين راه بسيار خطرناك است و احتمال دارد با سر به زمين خورد. درواقع بايد باهوش بود تا انتخاب درستي صورت بگيرد و جوري نشود تا بازيگر ديگري جرات خروج از ايران را پيدا نكند.
رييس انجمن بازيگران پيشنهاد داد: اگر به بازيگري چنين پيشنهادي شد قبل از آن با انجمن بازيگران مطرح كند تا ضمن بررسي همه‌جوانب اطلاعات درستي از كار و محيط ارائه شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news116123.html