رئيس سازمان صداوسيما روز پنجشنبه با حضور در بيوت آيات عظام وحيد خراساني، مكارم شيرازي، صافي گلپايگاني، نوري همداني، جعفر سبحاني و جوادي آملي گزارشي از عملكرد رسانه ملي در حوزههاي مختلف ارائه كرد.
مراجع بزرگوار تقليد در اين ديدارها با بيان ديدگاهها و نقطهنظرات خود رهنمودهاي لازم را براي ارتقاي سطح ديني و معرفتي توليدات رسانه ملي ارائه كرده و ضمن قدرداني از رئيس سازمان از پخش برنامههاي سازنده و مفيد ابراز رضايت كردند.
آقاي ضرغامي همچنين در ملاقاتهايي با آيتالله مسعودي خميني توليت آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) و آيتالله مقتدايي مدير حوزه علميه قم و ناظمي استاندار قم در خصوص تعامل و همكاري نهادهاي مذهبي و اجرايي قم با رسانه ملي گفتگو كرد.
رئيسسازمان صداوسيما گفت: حوزههاي علميه پشتوانه ارزشمند رسانه ملي هستند.
رئيسسازمان صداوسيما پس از ملاقات با مراجع عظام تقليد و علماي حوزه علميه قم ارتباط مستمر و تعامل با حوزههاي علميه را از مهمترين راهبردهاي رسانه ملي دانست و بر ضرورت تداوم آن تاكيد كرد.
آقاي ضرغامي به رويكرد رسانه ملي براي گسترش و افزايش معارف ديني در ساختارهاي متنوع اشاره كرد و افزود: رسانه در اين امر متكي به ظرفيتهاي ارزشمند حوزههاي علميه و مشاورتهاي سازنده علما و صاحبنظران ديني است.
رئيسسازمان صداوسيما با بيان اين كه براي استفاده تهيهكنندگان و هنرمندان سازمان از توانمنديهاي حوزه علميه برنامهريزي مناسبي انجام شده است، ابراز اميدواري كرد با نوآوري و ورود به عرصههاي جديد و بهرهگيري از ظرفيتهاي پيچيده و موثر رسانه گامهاي موثري در افزايش سطح معرفت ديني مخاطبان برداشته شود.
|