وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران گفت : جغرافیای عرضه و تقاضای نفت در دو دهه آینده در حال تغییر است.
غلامحسین نوذری در نشست معارفه رئیس دانشگاه صنعت نفت آبادان در آمفی تئاتر دانشكده فنی شهید تندگویان آبادان افزود: با توجه به وجود 64 درصد نفت و همچنین 40 درصد گاز جهان در خاورمیانه به زودی شاهد تغییر جغرافیای عرضه و تقاضای نفت به این سو خواهیم بود.
نوذری افرود: جمهوری اسلامی ایران نیز یكی از كشورهای خاورمیانه است كه به لحاظ داشتن نفت پس از عربستان و به لحاظ داشتن گاز دوم است كه البته در منطقه اول هستیم و به همین علت در این زمینه حرفی برای گفتن داریم .
وی با اشاره به این موقعیت کشورمان تاکید کرد : مراكز علمی ما به ویژه دانشگاه صنعت نفت باید بتوانند علاوه بر برآورده كردن نیاز صنعت خود نیاز منطقه را فراهم كنند.
وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران منابع نفتی كشورمان را 740 میلیارد بشكه ذكر كرد و گفت : ما تاكنون 64 میلیارد بشكه استخراج كرده ایم كه باید به فكر دانشی باشیم كه بتوانیم از ذخایرمان بیشتر بازیافت داشته باشیم.
غلامحسین نوذری همچنین گفت :این اقدام فقط با افزایش سطح دانش كه آن هم از عهده دانشجویان ،دانش پژوهان و متخصصان كشور میسر می شود.
نوذری همچنین بر ایجاد دانشگاه های كاربردی تاكید كرد و افزود: دانشگاه های ما باید به لحاظ دانش و پژوهش آنچنان ارتقا پیدا كنند كه پاسخگوی سوالات بخش فنی و مشكلات عملیاتی صنعت كشور باشند.
وی همچنین در پاسخ به برخی از خواسته های دانشجویان گفت : یك مشاور به عنوان رابط وزارت و دانشگاه انتخاب خواهم كرد.
|