طلاق با دريافت 1363 گل رز
جمعه 17 آبان 1387 - ساعت 22:17

اختلاف سن 13 ساله باعث شد زني با به اجرا گذاشتن مهريه اش که 1363 شاخه گل رز بود از همسرش جدا شود.

 

اختلاف سن 13 ساله باعث شد زني با به اجرا گذاشتن مهريه اش که 1363 شاخه گل رز بود از همسرش جدا شود.
اين زن که آزيتا نام دارد با مراجعه به دادگاه خانواده گفت؛ همسرم مجيد استاد دانشگاه است و من هم يکي از دانشجويانش بودم. بعد از چند ترم درس خواندن در دانشگاه روزي مجيد مرا به اتاقش دعوت و از من خواستگاري کرد.
موقعيت اجتماعي مناسب مجيد از يک سو و وضعيت خوب مالي اش از سوي ديگر باعث شد به رغم اختلاف سني که با او داشتم پيشنهادش را بپذيرم و با وي ازدواج کنم.
زندگي ما به خوبي آغاز شد و من هيچ کمبودي در زندگي ام احساس نمي کردم تا اينکه پس از چند ماه متوجه شدم افکارمان با هم تفاوت زيادي دارد.
مجيد 13 سال از من بزرگ تر بود و با من مثل دانشجويانش برخورد مي کرد. او همه برخوردهايش با من آمرانه بود و خانه را با دانشگاه اشتباه گرفته بود.
آزيتا ادامه داد؛ ماجرا را با پدرم در ميان گذاشتم که او از من خواست به زندگي ام با مجيد ادامه بدهم.
چند ماهي توانستم به خواسته پدرم عمل کنم اما تلاش هايم بيهوده بود. تا اينکه يک شب رفتار شوهرم باعث شد به خانه پدرم بروم و از آن شب تصميم گرفتم از مجيد جدا شوم.
اين زن افزود؛ هنگامي که مجيد از من خواستگاري کرد من چون تصور مي کردم زندگي ايده آلي خواهيم داشت، برخلاف اکثر دخترها به مهريه و سکه طلا اهميت ندادم و مهريه ام را 1363 شاخه گل رز اعلام کردم.
هم اکنون هم حاضرم با گرفتن مهريه ام از شوهرم جدا شوم.در پي اظهارات اين زن شوهرش با بيان اينکه در انتخاب آزيتا به عنوان همسر اشتباه کرده است، گفت حاضر است با دادن 1363 شاخه گل رز آزيتا را طلاق دهد.
پس از شکايت اين زوج رئيس دادگاه درصدد آشتي دادن آنان برآمد اما وقتي با اصرار آن دو براي جدايي از هم مواجه شد، سرانجام حکم طلاق را صادر کرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news118350.html