در طرح تحول اقتصادی كسانی كه مانع اجرای عدالت هستند حذف می شوند
چهارشنبه 22 آبان 1387 - ساعت 19:17

رئیس جمهور گفت: همه امور باید بر محور عدالت انجام شود، همه برنامه های دولت، کارگزاران و اجزای آن باید بر رکن عدالت باشد. همچنین تنظیم روابط باید براساس عدالت باشد حتی نصب مدیران هم باید براساس عدالت باشد.

 

رئیس جمهور گفت: در طرح تحول اقتصادی به فضل الهی و با کمک شما باید همه مقررات ضد عدالت و همه افراد و گروه هایی که مانع از اجرای عدالت هستند از برابر راه ملت برداشته و کنار گذاشته شوند.
رئیس جمهور تصریح کرد: همه امور باید بر محور عدالت انجام شود، همه برنامه های دولت، کارگزاران و اجزای آن باید بر رکن عدالت باشد. همچنین تنظیم روابط باید براساس عدالت باشد حتی نصب مدیران هم باید براساس عدالت باشد.
وی اضافه کرد عدالت یعنی فراهم کردن امکانات به میزان مساوی برای همه یعنی همه قشرهای گوناگون از امکانات به یک اندازه برخوردار شوند.
آقای احمدی نژاد گفت: دولت باید حتی وقت خود را به طور عادلانه بین مناطق مختلف کشور تقسیم کند. دولت باید همه همت خود را وقف برداشت فاصله ها و محرومیت ها کند.
رئیس جمهور افزود: عزیزان ، خادمان شما در دولت همه توان خود را بسیج کرده اند که در جهت عدالت قدم بگذارند.
رئیس جمهور با تاکید براینکه اجرای عدالت سخت ترین مرحله پیاده شدن حاکمیت اسلامی است گفت: در اجرای عدالت مقاومت ها از نزدیک ترین افراد به مدیر تا دورترین نقطه های کشور آغاز می شود.
رئیس جمهور در ادامه افزود: گروه ها و افرادی که عادت کرده اند با یک تماس تلفنی کار خود و بستگان را راه بیندازند، از فرصت های ویژه و انحصاری استفاده کنند و همیشه بالا بنشینند و مردم را به حساب نیاورند در مقابل اجرای عدالت مقاومت می کنند.
آقای احمدی نژاد گفت: وقتی می گوییم سهام کارخانه های دولتی باید عادلانه میان قشرهای مختلف مردم توزیع شود با مقاومت در این کار و توجیحات گوناگون سعی دارند از اجرای عدالت جلوگیری کنند.
رئیس جمهورمهم ترین محور طرح تحول اقتصادی دولت را اجرای عدالت دانست و افزود: ما نمی توانیم بپذیریم که بیش از 70 درصد امکانات کشور به طور آسان و انحصاری فقط در اختیار کمتر از 30 درصد مردم باشد و 70 درصد مردم حتی از 30 درصد امکانات کشور بهره مند نباشند.
آقای احمدی نژاد اضافه کرد: ما نمی توانیم بپذیریم یک گروه ، حزب یا باند با نفوذ و اعمال نظر بتواند از منابع سنگین و ارزان قیمت صدها میلیاردی استفاده کند اما جوانان مازندران ، ساری و اطراف آن برای 10 یا 15 میلیون تومان پول گروی این اداره و آن اداره باشند.
رئیس جمهور گفت: در طرح تحول اقتصادی به فضل الهی و با کمک شما باید همه مقررات ضد عدالت و همه افراد و گروه هایی که مانع از اجرای عدالت هستند از برابر راه ملت برداشته و کنار گذاشته شوند.
رئیس جمهور با اشاره به تلاش دولت برای اجرای عدالت افزود: تاکنون بیش از 22 و نیم میلیون نفر از سهام عدالت استفاده کرده اند و این رقم تا پایان امسال به 42 میلیون نفر خواهد رسید.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش گفت: تغییر حقوق برخی از بازنشستگان انجام شده است و ان شاء الله تغییر حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی هم انجام خواهد شد.
آقای احمدی نژاد افزود: سفرهای استانی برای استقرار عدالت است و در طول سه سال بیش از صدهزار طرح عمرانی در سراسر کشور به پایان رسیده است.
آقای احمدی نژاد گفت: در طول این سه سال تلاش شد ساخت مسکن روستایی و مسکن مهر افزایش یابد و در حقوق کارکنان و طبقات محروم جامعه تغییراتی ایجاد شود.
رئیس جمهور بر اصلاح نظام مالیاتی کشور در چارچوب طرح تحول اقتصادی دولت تاکید کرد و گفت:مالیات حق عمومی است که دولت باید با جمع آوری آن فاصله ها را کم، نیازها را تامین، امنیت عمومی را برپا و عمران و آبادانی ایجاد کند و آموزش و بهداشت را توسعه دهد.
رئیس جمهور با تاکید بر لزوم جمع آوری عادلانه مالیات افزود: اکنون قانون و ساختار مالیات کشور مناسب نیست و در حالی که قشرهای ضعیف شامل کارگران، کارمندان و حقوق بگیران ساده مالیات خود را به طور منظم و روزآمد پرداخت می کنند افرادی که از اقتصاد ، بهره های سنگین می برند و ثروت های بسیار انباشته می کنند هنوز از دایره پرداخت مالیات واقعی به دور هستند.
آقای احمدی نژاد اضافه کرد: اگر مالیات کشور به درستی جمع آوری شود بسیاری از فاصله های طبقاتی، درآمدی و برخورداری از میان خواهد رفت.
رئیس جمهور گفت: سال گذشته با همه تلاش های دولت که بخش مهمی از مالیات های مربوط به قشرهای ثروتمند و برخی شرکت های دولتی دریافت شد مجموع مالیات ها به بیست هزار میلیارد تومان نرسید درحالی که اگر فقط پنج درصد مالیات کلان را بگیریم به تنهایی بیش از سی هزار میلیارد تومان است.
آقای احمدی نژاد با اشاره به خسارات ناشی از دریافت نشدن مالیات های واقعی افزود: از طرفی این مالیات به جیب ملت نمی رود تا صرف آبادانی بیشتر و حذف فاصله ها شود و از طرفی موجب فاصله طبقاتی و در جیب شماری خاص انباشته می شود.
رئیس جمهور گفت: براساس گزارش پرونده ای که به من ارائه شد دو فعال اقتصادی با میزان کار مشابه و درآمد مساوی در طول یک سال رقم های متفاوت سیصد میلیون تومانی و دو میلیون تومانی مالیات پرداختند.
آقای احمدی نژاد افزود: این درحالی است که فردی که فقط دو میلیون مالیات پرداخت کرده ، شاکی و طلبکارانه در پی آن است که سال آینده همان دو میلیون تومان مالیات را نیز نپردازد.
رئیس جمهور گفت: براساس طرح تحول اقتصادی و اصلاح نظام مالیاتی کشور افرادی که درآمدشان ناچیز و در حد حداقل زندگی جامعه است و نیز افرادی که اشتغال و تولید واقعی ایجاد می کنند و پایه های کشور را می سازند باید معاف شوند اما کسانی که با کمترین کار و بیشترین سود، بهره های کلان می برند باید مالیات پرداخت کنند
رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه وظیفه دولت اسلامی حفظ عزت ملت است، افزود: در زندگی یک انسان حقایقی وجود دارد که انسان های کمال یافته همه هستی و جان خود را برای حفظ آن حقیقت قربانی می کنند که از جمله این حقایق عزت است.
آقای احمدی نژاد گفت: خدای متعال همه ما را عزیز خواسته است؛ باید عزت و کرامت جامعه محفوظ باشد و در بالاترین سطح ممکن از آن پاسداری شود.
رئیس جمهور افزود: ملت مؤمن ایران باید عزیز باشند، ما نمی توانیم بپذیریم انسان های زورگو و تجاوزگر در کاخ های خود بنشینند و خیال کنند از ملت ایران بالاترند و می توانند با تهدید و تحریم و تبلیغات ملت ایران را از رسیدن به قله های سعادت محروم کنند.
آقای احمدی نژاد با تأکید بر اینکه ملت ایران از عزت خود پاسداری می کند، تصریح کرد: هر قدرتی که بخواهد در مقابل ملت ایران بایستد، ملت او را زیر گام های خود له خواهد کرد و بر دهان او خواهد زد.
رئیس جمهور گفت: عزت بالاترین سرمایه یک ملت است، اگر بخواهیم کشور خود را بسازیم و در جهان حرفی برای گفتن داشته باشیم باید سربلند زندگی کنیم و سربلندی و عزت به این است که در صحنه های جهانی با نشاط، علم و منطق حاضر شویم.
آقای احمدی نژاد افزود: جهان باید بداند ملت ایران ملتی مؤمن است و ملت ایران می داند عزت از آن مؤمنان است نه انسان های فاسد و تجاوزگر.
رئیس جمهور گفت: خدای متعال نمی پسندد که یک ملت بزرگ مثل ملت ایران عزیز نباشد و در دنیا ندرخشد.
رئیس جمهور در ادامه سخنانش در جمع مردم ساری گفت: با همت ، وحدت و ایستادگی ، امروز ملت ایران عزیزترین ملت های جهان است.
آقای احمدی نژاد با اشاره به موضوع هسته ای کشورمان، عزت ملت ایران را مهم تر از فناوری ، علم و منافع اقتصادی فناوری هسته ای دانست.
رئیس جمهور با بیان اینکه در صورت لگدمال شدن عزت یک ملت هیچ شأن و امری از حقوق آنان باقی نخواهد ماند افزود: بدخواهان جمهوری اسلامی در صدد بودند به بهانه های گوناگون عزت ملت ایران را لگدمال کنند.
آقای احمدی نژاد تصریح کرد: آنانی که عزت خود را زیر پا گذاشته اند اکنون مستکبران در منازلشان آمده اند و هیچ آبرو و حیثیتی برای آنان قائل نیستند.
وی با اشاره به روی کارآمدن رئیس جمهور جدید آمریکا گفت: برای ما تفاوتی ندارد که چه کسی می رود یا می آید.
آقای احمدی نژاد خاطرنشان کرد: تغییر ظاهری حکومت ها برای ما تفاوتی ندارد بلکه رفتار آنهاست که زیر ذره بین ملت ایران و ملت های جهان است.
رئیس جمهور گفت: هر کس بخواهد با بی ادبی و غرور با ملت ایران صحبت کند پاسخ ملت ایران روشن است.
آقای احمدی نژاد افزود: اگر روزی ملت ایران در مظلومیت و فشار قدرت ها بود و هیچ بلندگویی فریاد آنان را منعکس نمی کرد امروز اگر قدرتی بخواهد کوچک ترین جسارتی به ملت ایران کند، برای منکوب کردنشان، جوانان ساری کفایت می کنند.
رئیس جمهور گفت: خداوند را سپاسگزارم که ملت ایران را از عزیزترین و محبوب ترین ملت ها در جهان قرار داده است.
وی افزود: برخی می پندارند که عزت و محبوبیت ملت ایران به ملت های اسلامی منحصر است اما هر جا که آزادگی و شرف وجود دارد ملت ایران در آنجا می درخشد و دل های ملت ها به سوی ملت ایران است.
آقای احمدی نژاد گفت: مردم ساری و مازندران از پیشگامان عزت ملت ایران اند و تا زمانی که ملت ایران به صورت متحد در راه خدا و پیوسته با ولایت حرکت کنند عزیز و سربلند هستند و هیچ قدرتی نمی تواند ذره ای از عزت و کرامت آنان کم کند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news118871.html