بايد جامعه را به استفاده از خدمات الكترونيك ترغيب كنيم
شنبه 25 آبان 1387 - ساعت 18:36

نصرالله جهانگرد گفت: گرچه در ارائه و تجهيز امكانات الكترونيكي عقب هستيم ولي در بهره‌برداري از خدمات الكترونيكي عقب‌تر از تجهيز امكانات و ارائه امكانات الكترونيكي هستيم.

 

جهانگرد با اشاره به اينكه در بحث ترويج فرهنگ استفاده از خدمات الكترونيكي از چارچوب‌ها و راهكارهاي تشويقي، ترغيبي و فرهنگي غافل مانده‌ايم، اظهار داشت: در حال حاضر با يك ميليارد انواع فيش‌ها و قبض‌هاي آب و برق، تلفن و گاز و... مواجه هستيم و بايد جامعه را به استفاده از خدمات الكترونيكي ترغيب و تشويق كنيم.
نصرالله جهانگرد صاحب‌نظر در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: گرچه در ارائه و تجهيز امكانات الكترونيكي عقب هستيم ولي در بهره‌برداري از خدمات الكترونيكي عقب‌تر از تجهيز امكانات و ارائه امكانات الكترونيكي هستيم.
به گزارش روابط عمومي پژوهشكده ICT جهاد دانشگاهی، نصرالله جهانگرد با اعلام اين خبر به دبيرخانه دومين كنفرانس شهر الكترونيكي گفت: اگر خواهان ارائه سرويس‌ها و خدمات الكترونيكي و بر اساس فناوري اطلاعات به مردم هستيم بايد دستگاه‌هاي مختلف، فرهنگ كار و تفكر با هم كار كردن را داشته باشند.
اين صاحب‌نظر ارشد در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات درباره دلايل ناكامي تحقق شهر الكترونيكي و استفاده از خدمات الكترونيكي گفت: يكي از مهم‌ترين عوامل موثر در اين زمينه اين است كه دستگاه‌هاي مختلف، آداب كار كردن با هم و هم‌افزايي ناشي از آن آشنا نيستند و اغلب به طور انفرادي كار مي‌كنند و بهره‌وري دستگاه‌هايي كه بطور انفرادي كار مي‌كنند هم محدود و هم پايين‌تر است.
وي با تاكيد بر اين كه آداب، قوانين و حتي فرهنگ با هم كار كردن در دستگاه‌هاي مختلف ضعيف است افزود: اين مشكل در دو سال گذشته در بحث كارت سوخت نمود بارزي داشت و دو سال تمام دستگاه‌هاي مختلف با يكديگر درگير و كمتر آماده همكاري بودند.
جهانگرد با اشاره به اينكه در بحث ترويج فرهنگ استفاده از خدمات الكترونيكي از چارچوب‌ها و راهكارهاي تشويقي، ترغيبي و فرهنگي غافل مانده‌ايم، اظهار داشت: در حال حاضر با يك ميليارد انواع فيش‌ها و قبض‌هاي آب و برق، تلفن و گاز و... مواجه هستيم و بايد جامعه را به استفاده از خدمات الكترونيكي ترغيب و تشويق كنيم.
وي با تقدير از حركت جهاد دانشگاهی و پژوهشكده ICT جهاد دانشگاهی در تلاش براي برگزاري دومين كنفرانس شهر الكترونيكي خاطر نشان كرد: كنفرانس شهر الكترونيكي بايد داراي ابعاد علمي و كاربردي قوي باشد و بتواند جامعه دانشگاهي و دستگاه‌هاي مختلف را براي حل مسائل مختلف و تحقق اهداف شهر الكترونيكي رهنمون سازد و نهادها و امكانات موجود را به سوي كسب ارزش افزوده در عرصه‌هاي مختلف سوق دهد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news119092.html