دستگيري پخش کننده بلوتوث هاي غيراخلاقي
دوشنبه 27 آبان 1387 - ساعت 22:21

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان مرکزي از دستگيري پخش کننده بلوتوث هاي غيراخلاقي در محلات خبر داد.

 

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان مرکزي از دستگيري پخش کننده بلوتوث هاي غيراخلاقي در محلات خبر داد.
سرهنگ «رفيعي» در اين باره گفت؛ در پي پخش چند کليپ و بلوتوث غيراخلاقي دو زن در سطح شهر محلات پرونده يي در اين زمينه تشکيل و ماموران پليس اطلاعات و امنيت عمومي مسوول رسيدگي به آن شدند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان مرکزي گفت؛ ماموران ابتدا با تحقيقات گسترده و انجام اقدامات اطلاعاتي دو زن را شناسايي کردند و مورد بازجويي هاي فني و پليسي قرار دادند و آن دو اعتراف کردند حدود دو سال است با مردي رابطه غيراخلاقي دارند و اين فيلم ها را وي از آنها گرفته است.
اين مقام انتظامي افزود؛ با اعتراف اين دو زن ماموران شخص مورد نظر را بازداشت و از منزل وي 67 حلقه لوح فشرده مستهجن و مبتذل کشف کردند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news119350.html