| انتقاد آيت الله سيستاني از برخي نمايندگان عراق |
|
پنجشنبه 30 آبان 1387 - ساعت 23:03 |
اين توافقنامه که روز يکشنبه از سوي شوراي وزيران عراق تصويب شد، قرار است دوشنبه چهارم آذر در پارلمان عراق به راي گذاشته شود.
|
يک منبع نزديک به آيت الله سيستاني مرجع تقليد شيعيان عراق امروز از ناخرسندي وي از اقدام برخي نمايندگان پارلمان عراق مبني بر انجام سفر حج و ترک مسئوليت خويش در قبال موضوع مهمي چون بررسي توافقنامه امنيتي خبر داد.
اين منبع که خواست نامش فاش نشود، خاطرنشان کرد: آيت الله سيستاني از سفر برخي نمايندگان عراقي براي اداي مناسک حج در حالي که نداي مرجعيت را که از آنها خواسته بود مسئوليت هاي تاريخي و ملي شان در قبال توافقنامه امنيتي را بر عهده بگيرند و به طور آشکار درباره توافقنامه امنيتي اظهار نظر کنند، ابراز ناخرسندي مي کند.
اين منبع گفت: متاسفانه برخي از نمايندگاني که به سفر حج رفته اند، از اعضاي ائتلاف عراق يکپارچه مي باشند که بر اين باورند در خط مرجعيت حرکت مي کنند و به اشارات آن پايبند هستند.
خبر ديگر اينکه پارلمان عراق امروز در نشستي به شور دوم درباره توافقنامه امنيتي پايان داد. در اين نشست نيز نمايندگان حاضر در پارلمان به بحث و مشاجره لفظي پرداختند. اين نشست در حالي برگزار شد که نمايندگان جريان صدر با آن مخالف و فهرست العراقيه شرکت در آن را تحريم کرده بود.
نشست روز گذشته پارلمان عراق به دليل درگيري لفظي «هوشيار زيباري» وزير امور خارجه با نمايندگان پارلمان به امروز موکول شده بود.
رئيس فراکسيون جريان صدر در نشست روز گذشته از سوي برخي نمايندگان موافق با توافقنامه امنيتي مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
اين توافقنامه که روز يکشنبه از سوي شوراي وزيران عراق تصويب شد، قرار است دوشنبه چهارم آذر در پارلمان عراق به راي گذاشته شود.
|
|
| روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com |
| آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news119590.html |