غلامحسين لطفي براي تلويزيون «فرش قرمز» پهن مي‌كند
فارس , پنجشنبه 30 آبان 1387 - ساعت 23:15

غلامحسين لطفي گفت: يك پروژه تلويزيوني به نام «فرش قرمز» را در دست دارم كه طرح و متن آن را خودم نوشته‌ام و كارگرداني آن را برعهده خواهم گرفت.

 

غلامحسين لطفي» كارگردان و بازيگر درباره فعاليت‌هاي تازه خود اظهار داشت: يك پروژه تلويزيوني به نام «فرش قرمز» را در دست دارم كه طرح و متن آن را خودم نوشته‌ام و كارگرداني آن را برعهده خواهم گرفت.
وي افزود: «فرش قرمز» مضموني درباره كودكان دارد و در مورد بچه‌هايي است كه علاقمند به بازيگري و خوانندگي هستند.
«لطفي» گفت: تا ده، پانزده روز ديگر فيلمبرداري «فرش قرمز» را آغاز مي‌كنيم و در پيش توليد كار هستيم. «فرش قرمز» كار متفاوتي است كه شبيه به هيچ كار تلويزيوني ديگري نيست و نگاه من به موضوع، از نوع ديگري است.
وي ادامه داد: آخرين كار بازيگري من، ايفاي نقش در سريال 13 قسمتي «ديدار» بود كه به‌زودي پخش مي شود.
«لطفي» درمورد احتمال ساخت دوباره سريالي مثل سريال موفق «آينه»(در دهه60) گفت: من قصد كارگرداني مجموعه‌اي مثل «آينه» و در ادامه آن كار موفق را دارم، اما اين پيشنهاد بايد از طرف تلويزيون باشد. يعني پيشنهاد را بايد يكي از شبكه‌هاي تلويزيوني بدهد كه من بر اساس آن طرح بدهم و بقيه كارهاي توليد سري جديد «آينه» يا كاري شبيه به آن انجام شود.
وي گفت : قصد ساخت يك كار سينمايي را دارم كه زمان انجام آن احتمالا فروردين ماه سال 88 خواهد بود كه متن و طرح آن نوشته خودم است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news119601.html