افزايش ظرفيت‌ پهناي باند داخلي به دو ميليون گيگابيت بر ثانيه
ايسنا , يكشنبه 3 آذر 1387 - ساعت 17:33

غلامرضا كشت‌گر گفت: بحث افزايش ظرفيت پهناي باند داخلي كشور يكي از فعاليت‌هاي مهمي است كه در حال انجام آن هستيم.

 

ظرفيت‌ پهناي باند داخلي كشور تا پايان سال 88 به دو ميليون گيگابيت بر ثانيه خواهد رسيد.
غلامرضا كشت‌گر - معاون شركت ارتباطات زيرساخت گفت: بحث افزايش ظرفيت پهناي باند داخلي كشور يكي از فعاليت‌هاي مهمي است كه در حال انجام آن هستيم.
وي گفت: تا پايان برنامه پنج ساله‌ چهارم ميزان پهناي باند داخلي كشور چند برابر شده و به دو ميليون گيگابيت بر ثانيه خواهد رسيد و بعد از اين كه ترافيك و بار برروي آن بيايد طبيعي است پس از آن بحث توسعه و گسترش آن را خواهيم داشت.
معاون شركت ارتباطات زيرساخت‌ ادامه داد: بعد از قرار دادن بار برروي اين ميزان اگر باز هم نيازي احساس شود بحث توسعه آن مطرح خواهد شد. كشتگر خاطر نشان كرد: به 75 درصد خواسته‌هاي خودمان در زمينه فيبر نوري در برنامه پنج ساله چهارم توسعه دست يافته‌ايم.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news119775.html