مگافون از ایران به روسیه میرود!
سه شنبه 5 آذر 1387 - ساعت 19:15

وزير ارتباطات روسيه از بررسي كشور سوريه براي دعوت از يك اپراتور سلولاري روسي به‌منظور فعاليت در بازار مخابراتي اين كشور خبر داد.

 

وزير ارتباطات روسيه از بررسي كشور سوريه براي دعوت از يك اپراتور سلولاري روسي به‌منظور فعاليت در بازار مخابراتي اين كشور خبر داد.
ايگور شيگولف پس از جلسه‌ي كميسيون بين دولتي روسيه و سوريه به خبرنگاران اظهار كرد: مقامات سوري قصد اضافه كردن يك اپراتور تلفن همراه ديگر در بازار مخابرات اين كشور را دارند و احتمال مشاركت شركت‌هاي روسي در اين بازار وجود دارد.
به گفته‌ي گروه تحقيقات بازار AC&M، ضريب نفوذ بازار تلفن همراه روسيه در حال حاضر حدود ‌٤/١٢٥ درصد است كه در نتيجه انتظار مي‌رود نرخ رشد قابل ملاحظه‌ي فروش مخابرات در سال گذشته اكنون كند شود؛ از اين رو در چنين محيطي اپراتورهاي روسي به‌دنبال توسعه در بازارهاي داراي ضريب نفوذ پايين خواهند بود.
بر اساس گزارش رسانه‌ها، ضريب نفوذ تلفن همراه سوريه از ‌٤٠ درصد فراتر نمي‌رود و بازار تلفن همراه آن بين سيراتل و MTN سوريه كه وابسته به اپراتور تلفن همراه آفريقايي MTN است تقسيم شده است.
مگافون، اپراتور شماره‌ي سه روسيه كه بخشي از آن به اپراتور مخابراتي TeliaSonera تعلق دارد از جمله اپراتورهاي روسي است كه سرمايه‌گذاري در بازار سوريه را مدنظر دارند و اعلام كرده هرگونه فرصتي كه فراهم شود را مورد بررسي قرار خواهد داد.
مگافون در روسيه و جمهوري تركمنستان فعاليت مي‌كند و اواخر ماه گذشته از تقاضا براي دريافت مجوز GSM در ايران اعلام انصراف كرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news119975.html