پسر هشت ساله امريکايي به قتل پدر و مستاجرشان متهم شد
اعتماد , چهارشنبه 6 آذر 1387 - ساعت 14:23

پس از آنکه اين خبر مردم امريکا را دچار حيرت کرد اکنون انتشار تصاوير بازجويي از اين پسربچه جنجال برانگيز شده است.

 

ماجراي قتل پدر به دست پسر هشت ساله در امريکا مقامات قضايي را دچار بهت و حيرت کرده است.
در ايالت آريزوناي امريکا پسر هشت ساله يي به قتل پدر و مستاجر خانه شان متهم شد. اين کودک هشت ساله به قتلي متهم شده است که حتي کارکشته ترين مقامات قضايي امريکا را هم حيرت زده کرده است. پس از آنکه اين خبر مردم امريکا را دچار حيرت کرد اکنون انتشار تصاوير بازجويي از اين پسربچه جنجال برانگيز شده است. بازجويي از پسربچه را دو مامور زن بدون حضور عضوي از خانواده يا نماينده قانوني کودک انجام داده اند.
در ابتداي اين بازجويي پسربچه مکرراً مي گفت پس از بازگشت از مدرسه جسد پدر و مستاجرشان را در خانه پيدا کرده است. اما يک ساعت بعد ماموران بارها کودک را تحت فشار قرار دادند تا واقعيت را به آنها بگويد. آنان به کودک مي گفتند حقيقت را نمي گويد و آنها مي دانند قتل کار او است. بالاخره فشارهاي ماموران باعث شد کودک ماجرا را به گونه يي ديگر تعريف کند. وقتي از کودک سوال شد چرا پدر خود را کشته است، گفت؛ پدر و مستاجرمان زجر مي کشيدند به همين خاطر آنها را کشتم. البته اين پسربچه توضيح نداد مقتولان از چه چيز زجر مي کشيدند.
ماموران اين کودک را اکنون در زندان کودکان نگهداري مي کنند. گرچه هنوز جزئيات زيادي از اين ماجرا منتشر نشده، پليس اعلام کرده مدارک و انگيزه احتمالي اين حادثه را براي اثبات اتهام قتل پيدا کرده است. همچنين مقامات پليس درباره گزارش هايي مبني بر اينکه پدر کودک احتمالاً با او بدرفتاري مي کرده است ابراز ترديد کردند. در همين حال وکيل اين کودک گفت روند بازجويي از وي صحيح نبوده زيرا بر اساس قانون بايد حقوق متهم به او تفهيم شود. به علاوه نماينده قانوني و هيچ کدام از اعضاي خانواده اش در بازجويي حضور نداشتند.اکنون جنجال ها بر سر اين کودک و نحوه بازجويي از او ادامه دارد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news120009.html