تظاهرات شيعيان در محكوميت توافقنامه امنيتي
شنبه 16 آذر 1387 - ساعت 19:17

هواداران جريان صدر ديروز پس از اقامه نماز جمعه در شهر بغداد با برپايي تظاهراتي، پرچم‌هاي آمريكا و رژيم صهيونيستي را به آتش كشيدند و خواستار خروج اشغالگران از كشورشان شدند.

 

شيعيان هودار جريان صدر همچون هفته‌هاي گذشته در محكوميت توافقنامه امنيتي كه دولت عراق با نيروهاي آمريكايي به امضا رسانده تظاهرات كرده و خواستار خروج اشغالگران از كشورشان شدند.
هواداران جريان صدر ديروز پس از اقامه نماز جمعه در شهر بغداد با برپايي تظاهراتي، پرچم‌هاي آمريكا و رژيم صهيونيستي را به آتش كشيدند و خواستار خروج اشغالگران از كشورشان شدند.
"فريد الكاظمي" يك رهبر جريان صدر در گفت‌وگو با شبكه خبري "العالم" تصريح كرد: هر هفته تظاهرات مردمي گسترده پس از اقامه نماز جمعه برگزار مي‌شود و ما به شيوه فرهنگي، مضرات توافقنامه امنيتي براي ملت عراق را به گوش پارلمان و فراكسيون‌هاي سياسي مي‌رسانيم.
وي افزود: جريان صدر، گزينه‌هاي زيادي شامل فعاليت‌هاي صلح‌آميز براي بيان خطرات اين توافقنامه به مردم عراق و جهانيان در اختيار دارد كه توافقنامه با اشغالگران را به كل رد مي‌كند.
يكي از تظاهرات‌كنندگان نيز گفت: عراقي‌ها امروز از نيروهاي اشغالگر مي‌خواهند كه از كشورشان خارج شوند چون آنها به حقوق بشر احترام نگذاشته و به‌راحتي حاكميت اين كشور را نقض مي‌كنند.
يك عراقي ديگر نيز با بيان اينكه نمي‌بايست از منافع مردم عراق در هر شرايطي بهره برداري شود، تصريح كرد: اين تظاهرات، اعلام مستقيم از سوي مردم عراق در رد توافقنامه است با اينكه دولت، پارلمان و شوراي رياست جمهوري آن را رد مي‌كند




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news120526.html