هواي تهران تا2ماه‌‌آتي‌دروضعيت هشدار
دوشنبه 25 آذر 1387 - ساعت 21:17

با فرض اينکه هواي تهران تا دو ماه آينده در وضعيت و شرايط هشدار قرار دارد، همه دستگاههاي ذيربط بايد وظايف خود را به درستي انجام دهند.

 

سرپرست معاونت عمراني استانداري تهران گفت: با فرض اينکه هواي تهران تا دو ماه آينده در وضعيت و شرايط هشدار قرار دارد، همه دستگاههاي ذيربط بايد وظايف خود را به درستي انجام دهند.
به گزارش ايرنا، "يوسفعلي درون پرور" روز دوشنبه در جلسه کميته اضطراري هواي تهران افزود: با توجه به اعلام اين شرايط ديگر نيازي به برگزاري جلسه در اين خصوص نيست، بنابراين دستگاهها و ظايف خود را به درستي انجام دهند.
وي از همه دستگاههاي ذيربط در حوزه هواي تهران از جمله محيط زيست، شهرداري، هواشناسي، بهداشت و درمان و راهنمايي و رانندگي خواست به وظايف اصلي خود که در قانون براي اين حوزه پيش بيني شده، بپردازند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news121210.html