«ايام» شماره 44 منتشر شد
جام جم , پنجشنبه 12 دي 1387 - ساعت 14:58

محرم، قيام 19 دي را آفريد عنوان نوشتار ديگري است كه در صفحه‌ي 4 ايام به چاپ رسيده است، در صفحات 8 و 9 نيز عكس‌هايي از دوران انقلاب چاپ شده است.

 

شماره 44 ضميمه‌ي «ايام» با گفتار و نوشتارهايي درباره‌ي انقلاب اسلامي ايران منتشر شد، علاقه‌مندان اين ضميمه را با روزنامه‌ي امروز بخواهند.
در اين شماره از «ايام» در پرده اول آن مي‌خوانيد؛ ماه دي در تاريخ انقلاب اسلامي به ويژه 2 سال پاياني رژيم پهلوي ماهي پر حادثه و سرنوشت ساز است. در اين ماه كه آن را «ماه مقابله همه جانبه جبهه كفر و اسلامي» مي‌توان ناميد، سرنوشت ايران تغيير كرد و مقدمات پيروزي انقلاب رقم خورد.
در صفحات ديگر نوشتاري با عنوان «400 روز توفاني» به چشم مي خورد. در ابتداي آن نوشته شده است؛ روز 17 دي ماه 1356 شاه دست به ريسك بزرگي زد كه بعدها از آن به عنوان نوعي انتحار سياسي تعبير شد.
محرم، قيام 19 دي را آفريد عنوان نوشتار ديگري است كه در صفحه‌ي 4 ايام به چاپ رسيده است، در صفحات 8 و 9 نيز عكس‌هايي از دوران انقلاب چاپ شده است.
در صفحات ديگر اين ضميمه مطالب خواندني ديگري از جمله؛ صدر اعظم ناتوان، توهين ملايم!، خميني بسيار محبويت دارد، خروج شاه از كشورو... ديده مي‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news122365.html