نقاط آبگير شمال تهران ساماندهي شد
شنبه 14 دي 1387 - ساعت 21:16

به منظور ساماندهي آبروها و جلوگيري‌ از جاري شدن آب در معابر، 150 نقطه آبگير شمال تهران، شناسايي و رفع مشكل شد.

 

به منظور ساماندهي آبروها و جلوگيري‌ از جاري شدن آب در معابر، 150 نقطه آبگير شمال تهران، شناسايي و رفع مشكل شد.
به نقل از روابط عمومي شهرداري منطقه يك محمد‌هادي امراللهي، معاون امور شهري و فضاي سبز اين منطقه با اعلام اين خبر اظهار داشت: در حال حاضر با فعاليت شبانه‌روزي نيروهاي طرح ناحيه محوري نقاط حساس و آبگرفته در معابر بر اساس پيامهاي 137 و بازديد‌هاي كارشناسان نواحي شناسايي و ساماندهي مي‌شود.
وي افزود: همسطح سازي دريچه‌ها، نهرسازي، بررسي محل اتصال جوي‌هاي فرعي به اصلي در معابر و ميادين اصلي، ساماندهي ارتفاع نهرها و لايروبي آنها از اقداماتي است كه با حضور بيش از 100 نيروي خدمات شهري و عمراني در حال انجام است.
امرالهي با اشاره به عمليات لايروبي انهار روباز و روبسته منطقه گفت: در حال حاضر اداره مسيل‌ها اقدام به تسطيح كف رودخانه‌هاي دركه و مقصودبيك به طول 4 هزار و 500 متر با هدف روان شدن حركت آب نموده است و امكان ورود ماشين‌هاي لايروب به داخل برخي از مسيل ها امكان‌پذير شده تا عمليات لايروبي به طور كامل اجرا شود.
معاون امور شهري و فضاي سبز منطقه خاطرنشان كرد از ابتداي سال جاري تاكنون بيش از 48 هزار متر از كانال‌هاي سرپوشيده و حوضچه‌هاي رسوبگير و 34 هزار متر از مسيل‌ها و رودخانه‌ها لايروبي و پاكسازي شده است و به طور روزانه مورد بازديد قرار مي گيرد.
وي افزود: با اقدامات انجام شده بيش از 59 هزار متر مكعب رسوبات از مسيل‌ها و حوضچه‌ها جمع‌آوري و منتقل شد.
امرالهي با اشاره به پاكسازي انهار در بزرگراه‌ها گفت: شبكه بزرگراهي منطقه از ويژگي‌ خاص برخوردار است و بر همين اساس يك گروه ويژه لايروبي و پاكسازي انهار و كانالهاي بزرگراهها، تشكيل شده كه در حال انجام وظيفه هستند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news122558.html