مهلت دوهفته‌اي مجامع طرفدار صهيونيسم به اسرائيل براي تاخت‌وتاز در غزه
فارس , دوشنبه 16 دي 1387 - ساعت 15:53

"عاموس مالكا" اعتراف كرد كه اين رژيم براي تاخت‌و تاز در غزه و تحقق اهداف خود در نابودي حماس دو هفته از كشورهاي اروپايي و كشورهاي ديگر فرصت گرفته است تا اهداف خود را در حمله به غزه محقق سازد.

 

رئيس سابق اطلاعات نظامي رژيم صهيونيستي اعتراف كرد كه اسرائيل از مجامع طرفدار صهيونيسم براي تحقق اهداف خود در غزه دو هفته وقت گرفته است و كشورهاي عربي و اروپايي تا قبل از پايان اين زمان براي توقف جنگ اقدامي نخواهند كرد.
"عاموس مالكا" اعتراف كرد كه اين رژيم براي تاخت‌و تاز در غزه و تحقق اهداف خود در نابودي حماس دو هفته از كشورهاي اروپايي و كشورهاي ديگر فرصت گرفته است تا اهداف خود را در حمله به غزه محقق سازد.
شبكه دو تلويزيون رژيم صهيونيستي با اعلام اين خبر به نقل از مالكا اعلام كرد كه اين كشورها به اسرائيل ابلاغ كرده‌اند كه براي پايان دادن به عمليات نظامي خود در غزه كه براي آن برنامه‌ريزي شده بود، دو هفته وقت به تل‌آويو مي‌دهند، چون بعد از آن تحت فشارهاي شديد براي توقف جنگ قرار خواهند گرفت.
مالكا ادامه داد كه بعد از پايان يافتن اين زمان كشورهاي عربي فشارهاي خود را براي پايان دادن به جنگ آغاز خواهند كرد.
رئيس سابق اطلاعات نظامي رژيم صهيونيستي خاطرنشان كرد كه اگر اشتباهي در اين ميان پيش آيد، مثلا سقوط بمب باعث كشتار بسيار بالاي فلسطيني‌ها شود، لابي‌هاي عربي و برخي از كشورهاي اروپايي [پيش از پايان اين مهلت] فشارهاي خود را براي توقف فوري جنگ آغاز خواهند كرد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news122733.html