جهاد اسلامي: سلاح شهادت‌طلبان منتظر ارتش دشمن است
جام جم , دوشنبه 16 دي 1387 - ساعت 15:54

گردانهاي القدس شاخه نظامي جنبش جهاد اسلامي سلاح شهادت‌طلبان فلسطيني منتظر ارتش اسرائيل است تا آنها را با شكست‌هاي گسترده و خواري و خفت از غزه عقب براند.

 

گردانهاي القدس شاخه نظامي جنبش جهاد اسلامي سلاح شهادت‌طلبان فلسطيني منتظر ارتش اسرائيل است تا آنها را با شكست‌هاي گسترده و خواري و خفت از غزه عقب براند.
"ابو احمد" سخنگوي گردانهاي قدس شاخه نظامي جهاد اسلامي فلسطين در گفتگو با پايگاه خبري فلسطين‌اليوم گفت: درگيري در ميدان جنگ به همان صورتي ادامه دارد كه مقاومت مي‌خواهد، خيابانها و كوچه‌هاي غزه مملو از هزاران مبارزي است كه با انواع سلاحهاي خود آماده ايستاده‌اند و با اين نيروها ضربه‌اي شديد به دشمن وارد كرده و آنها را نااميد و شكست‌خورده به عقب خواهيم راند.
وي با بيان اينكه "جنگ واقعي هنوز آغاز نشده است" تاكيد كرد كه درگيري‌ها هنگامي كه به مناطق مسكوني و مملو از نيروهاي مقاومت و سلاح شهادت‌طلبان برسد، آغاز مي‌شود و آنها هستند كه درگيريها‌ را رهبري خواهند كرد.
سخنگوي گردانهاي القدس خسارتهاي شاخه‌هاي نظامي مقاومت از آغاز درگيريها از ده روز پيش را بسيار اندك خواند و تاكيد كرد: درگيريها همچنان در آغاز راه است و دشمنان نخواهند توانست به مقاومت آسيب بزنند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news122734.html