خريداران سامسونگ توجه کنند
موبنا , جمعه 20 دي 1387 - ساعت 15:57

به تازگي در بازار تلفن همراه برخي از افراد سود جو با سوء استفاده از نام شرکت هاي اصلي تلفن همراه ، خريداران را فريب مي دهند.

 

از حدود دو سال پيش ، برخي از افراد سودجو با سوء استفاده از نام گارانتي هاي اصلي اقدام به چاپ گارانتي هاي متفرقه با نام هاي نزديک به گارانتي اصلي کرده بودند اما به تازگي برخي ديگر از افراد فرصت طلب با جعل نام شرکتي همچون "پارس مايکروتل" خريداران سامسونگ در بازار تلفن همراه را فريب مي دهند.
کارشناسان بازار در اين باره مي گويند ، اگر هر چه زودتر مراجع قانوني براي جلوگيري از گسترش چنين حرکات غيراخلاقي و غيرقانوني ؛ چاره اي نينديشند، دامنه سوء استفاده افراد متقلب ، ناخواسته گريبان شرکتهاي قانوني را نيز مي گيرد.
مسوولان شرکت پارس مايکروتل نيز در همين زمينه به متقاضيان محصولات خود تاکيد کرده اند که انواع گوشيهاي اين برند را فقط در کارتن هاي پلمپ شده و با هولوگرام مخصوص اين شرکت خريداري کنند و در غير اينصورت هيچگونه مسووليتي متوجه شرکت يادشده نخواهد بود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news122862.html