دکتر ایرانی دانشکده پزشکی هاروارد که یکی از تهیه کنندگان گزارش دانشگاههای هاروارد و ماساچوست درباره فعالیتهای ایران در حوزه سلولهای بنیادی است گفت: فعالیتهای ایران در سلولهای بنیادی باعث شده دانشمندان دنیا علاقه مند به همکاری با محققان ایرانی باشند.
علی خادم حسینی در رابطه با گزارش دو دانشگاه معتبر آمریکا درباره فعالیتهای ایران در حوزه سلولهای بنیادی که در روزنامه واشنگتن تایمز منتشر شد، گفت: در حال حاضر در میان دانشمندان جهان کشش و علاقه زیادی برای همکاری با دانشمندان ایرانی وجود دارد.
وی ادامه داد: حضور پرتعداد دانشمندان بزرگ دنیا در کنفرانسهای مرتبط با فناوری سلولهای بنیادی در ایران نشان دهنده جایگاه قابل توجه ایران در این فناوری است.
این محقق هاروارد در پاسخ به سوال مهر در رابطه با واکنشی که نسبت به این گزارش در کشورهای غربی مشاهده کرده است گفت: تمامی کسانی که این گزارش را مطالعه کردند واکنش بسیار مثبتی داشته و بر آن مهر تایید زده اند.
علی خادم حسینی استادیار ایرانی درمان، علوم پزشکی و تکنولوژی در بخش علوم پزشکی و تکنولوژی هاروارد-ام آی تی و دانشکده پزشکی هاروارد است که در زمینه تولید میکرو و نانوتکنولوژی هایی برای کنترل رفتارهای سلولی با هدف خاص گسترش میکرو مواد زیستی تولید بافتهای آزمایشگاهی فعالیت دارد.
وی به تازگی و با همکاری چند تن از همکارانش در این دو موسسه گزارشی را در رابطه با فعالیتهای علمی دانشمندان ایرانی در زمینه سلولهای بنیادین ارائه کرده و به مقایسه موقعیت و موفقیت این نوع از فعالیتها در ایران و دیگر کشورهای قدرتمند علمی پرداخته است.
خادم حسینی تاکنون مقالات بسیاری را در نشریه های علمی جهان از جمله نیچر و تکنولوژی ریویو منتشر کرده است و در سال 2007 جایزه مخترع برتر مجله تکنولوژی ریویو، جایزه علمی گروه BMW و ... را به خود اختصاص داده است.
وی مدرک دکترای خود را در مهندسی زیست از موسسه ام آی تی در سال 2005، و مدرک لیسانس و فوق لیسانس خود را در رشته علوم کاربردی مهندسی شیمی از دانشگاه تورنتو دریافت کرده است.
|