خبرنگاران نقش رسولان الهی را دارند
مدیا نیوز , جمعه 18 ارديبهشت 1388 - ساعت 00:25

روابط عمومی باید بحث اطلاع‌رسانی را لحظه‌ای رصد کند و در درون یک دستگاه با تمام اعضا ارتباط تنگاتنگ داشته باشد.

 

وزیر علوم گفت: نقش خبرنگاران مانند رسولان الهی است و این مسئولیتی بسیار سنگین و پرمسئولیت است.
به گزارش خبرنگار فارس، محمدمهدی زاهدی در اولین جشنواره خبرنگاران برتر حوزه وزارت علوم با بیان اینکه خبرنگاری کار سختی است و سختی آن به دلیل مسئولیتی است که برعهده خبرنگار است، افزود: شکی نیست که از قرن گذشته بحث اطلاع‌رسانی مورد توجه مردم، دستگاه‌ها و نهادهای بخش خصوصی و دولتی قرار گرفته است اما در این قرن با توجه به توسعه جدی علم و فناوری و با توجه به پیشرفت‌های زیاد حوزه‌های فناوری‌های نو و گسترش مباحث اقتصادی توجه بیشتری به بحث اطلاع‌رسانی شده است.
وی با تأکید بر اینکه خبرنگاران جایگاه ویژه‌ای در عرصه جهانی پیدا کرده‌اند، افزود: در بسیاری از کشورهای دنیا شغل خبرنگاری پرخطر و پر استرس مطرح می‌شود به همین علت در جوامع مختلف توجه جدی به این قشر از جامعه می‌شود. در ایران اسلامی نیز خبرنگاران مورد توجه قرار دارند.
زاهدی با تأکید براینکه مسئولیت خبرنگاران، مسئولیت خطیری است، اظهار داشت: خبرنگار فرد معمولی نیست، اطلاع‌رسانی شفاف و مبتنی بر موقعیت‌ها باید باشد و این از رسالت‌های جدی یک خبرنگار است.
وی ادامه داد: خبرنگار باید به مسائل کشور و فرهنگ کشور و علائق مردم خود بها دهد و نباید به گونه‌ای اخبار وی خلاف فرهنگ، ادب و تمدن ملت باشد.
وزیر علوم و تحقیقات با اشاره به عملکرد روابط عمومی‌ها گفت: روابط عمومی باید آیینه تمام نمای دستگاه خود باشد و باید به گونه‌ای باشد که اگر کسی خواست در زمینه خاصی درباره آن دستگاه اطلاع‌ حاصل کند. روابط عمومی سریع بتواند آن اطلاعات را ارائه دهد.
زاهدی اظهار داشت: روابط عمومی باید بحث اطلاع‌رسانی را لحظه‌ای رصد کند و در درون یک دستگاه با تمام اعضا ارتباط تنگاتنگ داشته باشد. روابط عمومی دانشگاه‌ها نیز باید اقتدار خود را باور کنند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news130996.html