رئيس سازمان تيمهاي ملي بسکتبال خبر ديدار تيم ملي ايران با تيم باشگاهي «يوتا فلش» را تکذيب کرد.
در حالي که يک سايت آمريکايي (Ridiculous Upside) از ديدار تيمهاي بسکتبال «يوتا فلش» و تيم ملي ايران خبر داده است ، محمدرضا مشحون اين موضوع را تکذيب کرد.
در سايت نامبرده به نقل از «ديويد استرن» ، عضو هيئت اجرايي NBA، آمده است: فدراسيون بسکتبال ايران از تيم «يوتا فلش» که در رقابتهاي «دي - ليگ» حضور دارد ، دعوت به عمل آورده تا براي چند ديدار دوستانه به اين کشور سفر کند.
مشحون با رد اين موضوع افزود: ما از هيچ تيم آمريکايي براي حضور در کشورمان دعوت به عمل نياوردهايم. در واقع اين بحثي است که خود آقاي استرن راه انداخته و ما کاملا از آن بي اطلاعيم. چنانچه ما بخواهيم از يک تيم آمريکايي براي حضور در کشورمان دعوت به عمل آوريم، اين کار بايد با هماهنگي دولت صورت پذيرد.
رئيس سازمان تيمهاي ملي بسکتبال در پاسخ به اين سوال كه وسلين ماتيچ، سرمربي تيم ملي هم پيش از اين از بازي با يک تيم آمريکايي سخن گفته است، اظهار داشت: ماتيچ از شرايط کشور ما بي اطلاع است. او دوست دارد براي آماده سازي تيم ملي با برترين تيمهاي جهان بازي کند اما شرايط برگزاري اين ديدارها مهيا نيست.
|