تلفن همراه نجات دهنده
همشهری انلاین , شنبه 30 خرداد 1388 - ساعت 00:22

پليس مي‌گويد در صورتي كه تلفن همراه از ضربه چاقو جلوگيري نمي‌كرد، احتمال مرگ اين مرد بسيار جدي بود.

 

فيلادلفيا: در حالي كه هر روز گزارش‌هاي تازه‌اي در مورد آسيب‌هاي وارده از طريق تلفن همراه به سلامت بدن مخابره مي‌شود، يك دستگاه تلفن همراه جان صاحبش را نجات داد.
ماجراي اين نجات معجزه‌‌آسا از اين قرار بود كه كارمند يك فروشگاه زنجيره‌اي در حال مرتب كردن يكي از قفسه‌ها بود كه يك سارق از پشت به او حمله كرد و با چاقويي كه در دست داشت به وي ضربه زد.
نكته جالب اينجا بود كه سارق دقيقا چاقو را به محلي وارد كرد كه تلفن همراه اين مرد قرار داشت و به همين دليل آسيبي به او نرسيد. كارمند فروشگاه هم با استفاده از اين فرصت توانست در يكي از اسپري‌هاي مو كه در قفسه قرار داشت را باز كند و آن را به صورت سارق بپاشد.
به اين ترتيب سارق براي چند دقيقه بينايي‌اش را از دست داد و او توانست با پليس تماس بگيرد. پليس مي‌گويد در صورتي كه تلفن همراه از ضربه چاقو جلوگيري نمي‌كرد، احتمال مرگ اين مرد بسيار جدي بود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news133678.html