نواختن موسيقي در شهر
همشهری انلاین , پنجشنبه 4 تير 1388 - ساعت 14:09

تصور كنيد كه يك كارمند مي‌تواند از وقت ناهار براي نواختن پيانويي كه در نزديكي اداره‌اش قرار دارد، استفاده كند.

 

لندن: گروهي از هنرمندان در ابتكاري جالب تصميم گرفته‌اند كه انقلابي در عرصه نواختن پيانو ايجاد كنند. آنها قصد دارند كه پيانو‌ها را از گوشه سالن پذيرايي خانه‌ها بيرون كشيده و در نقاط مختلف شهر و سرويس‌هاي شهري نصب كنند.
به عنوان مثال از اين پس نوازندگان پيانو يا مردم عادي مي‌توانند در گوشه خيابان يا در واگن قطار هم پيانو بنوازند. اين در حالي است كه تا كنون 30 پيانو در نقاط مختلف شهر از جمله يكي از مشهورترين خيابان‌ها و پل‌ها نصب شده است.
يكي از حاميان اين پروژه معتقد است كه با اين روش فضاي شهري متحول شده و هنري‌تر مي‌شود. از سوي ديگر شهروندان مي‌توانند براي رفع خستگي و تجديد روحيه در هر موقعيتي پيانو بنوازند. وي ادامه داد: تصور كنيد كه يك كارمند مي‌تواند از وقت ناهار براي نواختن پيانويي كه در نزديكي اداره‌اش قرار دارد، استفاده كند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news134039.html