پشيماني فوري از ازدواج
همشهری انلاین , يكشنبه 7 تير 1388 - ساعت 02:25

گفتني است آنها به هيچ وجه حاضر به زندگي با يكديگر نيستند و دادگاه براي طلاق آنها برگزار خواهد شد.

 

كلن: زن و مرد ميانسالي كه در ساعات اوليه صبح به عقد يكديگر درآمده‌ بودند، قبل از اينكه شب به پايان برسد از يكديگر جدا شدند. آنها براي نخستين بار يكديگر را در يك فروشگاه ملاقات كردند و در همان محل قرار ازدواج گذاشتند.
هرچند فرزندان اين زوج به هيچ وجه آنها را مناسب يكديگر نمي‌دانستند اما آنها با اصرار زياد عقيده خود را به آنها تحميل كرده و بدون اينكه فرزندان حاصل ازدواج قبلي آنها حضور داشته باشند، مراسم ازدواجشان را برگزار كردند.
اما در حالي كه خود را خوشبخت‌ترين زوج مي‌دانستند و هنوز چند ساعت از ازدواجشان نگذشته بود، مشاجره سختي بين آنها درگرفت، به حدي كه زن مي‌خواست با چاقوي آشپزخانه سر شوهرش را از تنش جدا كند. به اين ترتيب همسايگان ناچار به مداخله در مشاجره آنها شدند. گفتني است آنها به هيچ وجه حاضر به زندگي با يكديگر نيستند و دادگاه براي طلاق آنها برگزار خواهد شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news134222.html