عدم سرايت آنفلوآنزای خوکی درميان حجاج ايرانی
ایرنا , يكشنبه 7 تير 1388 - ساعت 19:04

رعايت مسايل مربوط به بهداشت فردي و شستن دست ها و صورت با صابون مهمترين توصيه هايي هستند که به منظور عدم ابتلا به اين بيماري به زايران ارايه مي شود.

 

تا کنون گزارشي از ابتلاي زايران ايراني حج عمره در عربستان به اين بيماري دريافت نشده است.
رييس مرکز پزشکي حج و زيارت جمعيت هلال احمر با اشاره به اينکه رعايت بهداشت فردي بهترين توصيه به منظور پيشگيري از سرايت آنفلوآنزاي خوکي به زايران است، گفت: تا کنون گزارشي از ابتلاي زايران ايراني حج عمره در عربستان به اين بيماري دريافت نشده است.
به گزارش روابط عمومي جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران، دکتر "حلي ساز" با اشاره به رويت يک مورد از بيماري آنفلوآنزاي خوکي در کشورمان و چندين مورد در شهرهاي مکه و مدينه، اظهار داشت: خوشبختانه نشانه هاي اين بيماري در ميان زايران ايراني مشاهده نشده است و در صورتي که موردي از انفلوآنزاي خوکي در بين زايران گزارش شود، سريعا شخص جهت درمان به بيمارستان هاي مکه و مدينه ومنتقل مي شود.
وي در باره نکات پيشگيري از ابتلا به آنفلوآنزاي خوکي به زايران ايراني حج عمره توصيه کرد: رعايت مسايل مربوط به بهداشت فردي و شستن دست ها و صورت با صابون مهمترين توصيه هايي هستند که به منظور عدم ابتلا به اين بيماري به زايران ارايه مي شود.
دکتر حلي ساز يادآور شد: زايران ايراني همچنين بايد در مورد سرماخوردگي ها با پزشک مشورت کنند.
وي با اعلام آنکه مقادير قابل توجهي ماسک براي جلوگيري از سرايت اين بيماري و تعداد زيادي بروشور جهت اگاهي ميان زايران توزيع شده، خاطر نشان کرد: کادر درماني چمعيت هلال احمر ايران در مکه و مدينه، آموزش هاي لازم را براي مقابله با آنفلوآنزاي خوکي فراگرفته اند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news134256.html