آلودگي هوا تا فردا برطرف مي‌شود
فارس , دوشنبه 15 تير 1388 - ساعت 17:01

خود اين ذرات گرد و غبار عامل بيماري تنفسي و قلبي نيستند اما به دليل حساسيت افرادي كه سابقه بيماري‌هاي قلبي و ريوي دارند اين ذرات موجب كاهش حجم‌هاي ريوي آنها شده و مشكلات تنفسي براي آنها ايجاد مي‌كند.

 

رئيس اداره آلودگي هواي وزارت بهداشت گفت: بر اساس پيش‌بيني سازمان هواشناسي گرد و غبار و آلودگي هوا تا فردا در تهران و استان‌هاي غربي كشور بر طرف مي‌شود با اين حال تنفس اين هوا براي بيماران قلبي،‌ ريوي و سالمندان خطرناك است.
شيدا ملك‌افضلي با بيان اينكه منبع گرد و غبار كه شهرها و استان‌هاي مختلف كشور را در برگرفته، كشورهاي عراق، سوريه، كويت و اردن است، اظهار داشت: با توجه به اينكه اين ذرات گرد و غبار از نظر بافت‌هاي زمين‌شناسي از گروه رسي و ذرات شن و سيليسي تشكيل شده‌اند مي‌توانند در طولاني‌مدت عوارض و تبعات خاصي براي سلامت افراد ايجاد كنند.
وي به منظور پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و ريوي در اين هوا به مردم توصيه‌ كرد: با توجه به اوقات فراغت در فصل تابستان، كودكان و نوجوانان از فعاليت‌هاي بدني در فضاي باز و افراد سالمند و افرادي كه داراي سابقه بيماري‌هاي قلبي و ريوي هستند از رفتن به سطح شهر و فضاي آزاد تا حد امكان خودداري كنند.
ملك‌افضلي تصريح كرد: در صورتي كه اين افراد مجبورند براي انجام كارهاي خود به سطح شهر بروند از ماسك‌هاي تنفسي استفاده كنند تا كمترين استنشاق را از اين ذرات گرد و غبار داشته باشند.
رئيس اداره آلودگي هواي وزرات بهداشت خاطرنشان كرد: خود اين ذرات گرد و غبار عامل بيماري تنفسي و قلبي نيستند اما به دليل حساسيت افرادي كه سابقه بيماري‌هاي قلبي و ريوي دارند اين ذرات موجب كاهش حجم‌هاي ريوي آنها شده و مشكلات تنفسي براي آنها ايجاد مي‌كند و از طرفي استنشاق آنها موجب بيماري قلبي نيز مي‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news134825.html