رسول كربكندي ، سرمربي پيشين تيمهاي اصفهاني سپاهان و ذوبآهن، تيم امسال سپاهان را تيمي كاملا زير فشار و دچار تنش پيشبيني كرد.
كربكندي دليل دورياش از مربيگري در ليگ را به تعارف يا طعنه، ورود مربيان خارجي بهتر به كشورمان خواند و در تشريح شرايط 2 تيم مدعي و مطرح اصفهاني ذوبآهن و سپاهان گفت: تيم سپاهان كه از قبل به عنوان تيمي بزرگ و حرفهاي در فوتبال كشورمان شناخته شده بود، امسال هم با حضور فردي شناخته شده مثل قلعهنويي و جذب و حضور بازيكنان سرشناس در اين تيم، انتظار قهرماني و موفقيت از اين تيم ميرود.
بروز چنين جوي، فشاري سنگين را بر تيم وارد ميكند كه ميتواند بسيار خطرناك و خردكننده باشد. تجربه همواره نشان داده است جمعآوري نامهايي بزرگ الزاما به ساختن تيمي بزرگ منجر نميشود. موفقيت سال پيش ذوبآهن دقيقا به اين دليل به دست آمد كه اين تيم بدون ادعا و حاشيه، در سايه به حركت خود ادامه داد.
در حالي كه پرسپوليس، استقلال و حتي سپاهان به دليل حضور در متن جنجال قهرماني و حواشي آن، با فشار سنگيني روبهرو بودند.
كربكندي كه همراه ذوبآهن به مانند ابراهيمزاده (سرمربي فعلي اين تيم) به قهرماني جام حذفي و نايب قهرماني ليگ رسيده است در زمينه احتمال موفقيت اين تيم در عرصههاي آسيايي ميگويد: به هر حال به موازات نوسان نقصاني بازيكنسازي در فوتبال ما و افول نسلي از بازيكنان خلاق و موثر، باشگاههاي مدعي آسيايي با جذب بازيكنان خارجي خوب، سطح تيمشان را تا حد حرفهاي بالا بردهاند و اين، كار باشگاههاي ما را در آسيا خيلي دشوار كرده است.
ذوب آهن هم از اين قاعده مستثنا نيست. با توجه به اين كه اين تيم امسال بازيكنان بزرگ و شاخصي به تيم خود اضافه نكرده و سعي در حفظ نفرات قبلي كرده است، نميتوان از اين تيم انتظار بالايي در ليگ قهرمانان آسيا داشت.
جايي كه سپاهان و استقلال در برابر حريفانشان به آن نتايج ميرسند، واقعا چه توقعي از ذوب آهن كمتجربهتر و كم هوادارتر و كم ستارهتر ميتوان داشت؟! شايد عمدهترين تحول در اين تيم به نسبت سال پيشآمدن شهاب گردان به جاي عيسي اندويي است كه طبق قانون جديد حق حضور در دروازه ذوب آهن را ندارد. در ليگ برتر هم حالا ساير تيمها اين تيم را به عنوان تيم شايستهاي ميشناسند و حساب خوبي روي آن ميكنند.
بنابراين ذوب آهن كار بسيار سختتري نسبت به سال گذشته پيشرو دارد. كربكندي با پيشبيني اين كه ليگ دهم با رقابت دشوارتر حدود 6 تيم در كورس قهرماني دنبال خواهد شد، كار برخي تيمها از جمله پرسپوليس در جذب بازيكنان بدون نظر سرمربي را مشكلزا خواند و گفت: حداقل مشكل اين قضيه اين است كه سرمربي در برابر نتايج نامطلوب احتمالي موضع خواهد گرفت و خواهد گفت: بازيكنان براساس معيارها و برنامههاي من انتخاب نشده بودند و نتوانستند ايدههايم را اجرا كنند. پس اين كار، كاملا غلط است.
|