سرقت میوه
همشهری انلاین , دوشنبه 3 اسفند 1388 - ساعت 19:44

نکته جالب اینکه این مرد فقط به اندازه مصرف روزانه میوه سرقت می‌کرده است.

 

بانکوک: همان‌طور‌كه كارشناسان اقتصادي پيش‌بيني مي‌كردند بحران‌هاي جهاني اقتصاد، باعث گرانی قیمت میوه در سراسر جهان شده و به همین دلیل اين روز‌ها بسیاری از افراد در قشر ضعیف قادر به خرید میوه نیستند.
در این بین برخی از افراد هم دست به سرقت میوه می‌زنند که اغلب به دام می افتند. گزارش‌ها حاکی از آن است مردی که برای بیش از یکسال میوه‌های یک میوه‌فروشی را سرقت می‌کرد به دام افتاده است.
این مرد 38 ساله از خانه‌اش راهی مخفی به میوه‌فروشی باز کرده بود و پس از تعطیلی فروشگاه از این راه به اندازه نیاز خود و خانواده‌اش میوه سرقت می‌کرد. اما سرانجام میوه‌فروش که متوجه کم‌شدن میوه‌هایش شده بود این راه‌مخفی را کشف کرد و سارق را تحویل پلیس داد. نکته جالب اینکه این مرد فقط به اندازه مصرف روزانه میوه سرقت می‌کرده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news147095.html