دردسر به هم خوردن نامزدی
همشهری انلاین , سه شنبه 11 اسفند 1388 - ساعت 18:36

از آنجایی که مراسم نامزدی مانند ازدواج ثبت نمی‌شود اثبات اینکه حلقه توسط این مرد خریداری شده دشوار است و اجباری برای بازگرداندن حلقه وجود ندارد.

 

پاریس: هرچند صرفه‌جویی در برگزاری مراسم ازدواج و هزینه‌های آن کاری عاقلانه است که حتی افراد ثروتمند عاقل هم از آن پیروی می‌کنند اما در مقابل، تعدادی از افراد هم وجود دارند که در این مورد هزینه زیادی صرف مي‌كنند.
اما به هر حال بايد در نظر گرفت كه گاهی همین هزینه‌ها دردسرساز می‌شود. برای مثال اين اواخر مردی از نامزد سابقش خواسته که حلقه نامزدی 58 هزار دلاری‌اي که برای او خریده است را پس بدهد.
این در حالی است که از آنجایی که مراسم نامزدی مانند ازدواج ثبت نمی‌شود اثبات اینکه حلقه توسط این مرد خریداری شده دشوار است و از سوی دیگر اجباری برای بازگرداندن حلقه وجود ندارد.
البته اين مرد، وکیل ماهری استخدام کرده است تا به هرترتیبی که شده حلقه را از نامزد سابقش پس بگیرد. این در حالی است که این زن ادعا کرده حلقه‌ای وجود ندارد زیرا آن را گم کرده است.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news147581.html