خطيب نمازجمعه تهران يكي از علتهاي حمايت سرويسهاي جاسوسي آمريكا و انگليس از ريگي را اختلاف افكني بين شيعه و سني دانست و گفت: دستگيري ريگي موجب تحكيم وحدت شيعه و سني شده است.
حجتالاسلام كاظم صديقي خطيب نمازجمعه اين هفته تهران در خطبه اول به ميلاد رسول اكرم(ص) و امام صاق(ع) فرا رسيدن اين ايام را به همه مسلمانان جهان تبريك گفت و اظهار داشت: از معجزات اصلي قرآن كريم ايجاد تحول در افراد و تبديل انسانهاي استيثارگر به ايثارگر به منظور ايجاد وحدت و همدلي بين آنها است.
وي با اشاره به نقش برجسته پيامبر اكرم (ص) در ايجاد تحول در انسانها با بيان آيات قرآن كريم و در نهايت ايجاد وحدت بين امت اسلامي افزود: امروز ايران اسلامي منادي وحدت است.
خطيب نماز جمعه تهران با اشاره به دستگيري عبدالمالك ريگي سركرده گروه تروريستي شرق كشور، با بيان اينكه دستگيري ريگي يكي از امدادهاي غيبي بود، اظهار داشت: سربازان گمنام امام زمان با اين اقدام خود حماسهاي تاريخي را رقم زدند.
وي در ادامه با بيان اينكه قدرت هايي استكباري با امكانات علمي و روانشناسي، ريگي را بعنوان عنصري تشخيص داده بودند كه ظرفيت جنايت بالا را عليه ملت ايران داشت، افزود: دشمنان انقلاب اسلامي ريگي را به اين جهت كه ميتوانست كانون خطري براي منطقه باشد، انتخاب كردند و توسط سرويس هاي جاسوسياشان وي را هدايت كردند.
امام جمعه موقت تهران ضمن تحسين هوشياري سربازان گمنام امام زمان و تقدير از عمكرد آنها در نحوه دستگيري ريگي، تصريح كرد: ماموران امنيتي به صورت كامل رفت و آمدها و برنامه هاي اين شرور را كنترل ميكردند و مطلع بوند كه اين تروريست كي و چه زماني و با چه هواپيمائي قصد سفر و عبور از آسمان ايران را دارد.
صديقي با بيان اينكه نيروهاي هوايي ارتش با هماهنگي سربازان گمنام امام زمان به پيكره سرويس هاي اطلاعاتي انگليس و آمريكا و سرويسهاي جاسوسي برخي كشورهاي منطقه ضربهاي بي سابقه وارد كرد كه به اين زودي ها قابل جبران نيست، خاطرنشان كرد: دستگيري اين شرور، قلب امام زمان، نايباش و ملت ايران را شاد كرد.
امام جمعه موقت تهران حمايت آمريكا از را ريگي و همپيمانانش را صريح وغير قابل انكار دانست و تاكيد كرد: يكي از بركات اين عمليات امنيتي اين بود كه سرويسهاي جاسوسي پيش از اين قدرت خود را در بوق و كرنا ميكردند اما سربازان امام گمنام امام زمان ثابت كردند كه اين سرويسهاي جاسوسي ضربه پذير هستند.
وي در ادامه سخنان خود به حمايت آمريكا از تروريسم اشاره و با بيان اينكه دستگيري ريگي تاييد رسواييهاي قبلي آمريكا بوده است، تاكيد كرد: اين آقاي اوباما شعار تغيير سر داد و با اين شعار دروغين از مردم آمريكا راي گرفت اما با حمايتهايي كه از تروريسم ميكند كه دستگيري ريگي يكي از نمونههاي آن است، مشتش باز شده و حيثيتش زير سئوال رفته است.
صديقي در ادامه به نقش رسانههاي غربي در فتنه اخير اشاره كرد و گفت: رسانههاي غربي در جنگ نرم دشمن عليه ملت ايران آتش افروز بودند اما در ماجراي ريگي آبرويشان رفت و آنها مجبور شدند حالت انفعالي بگيرند.
امام جمعه موقت تهران با بيان اينكه برخي كشورهاي منطقه از ريگي حمايت مي كردند، افزود: كشورهاي منطقه بايد حساب كار دستشان بيايد و بدانند كه اين همه هزينهاي كه صرف كردند همه بي نتيجه بوده و در نهايت فتنه، به خودشان برگشت.
وي با بيان اينكه عدهاي در داخل با اين تروريست همكاري داشتند، در خصوص حمايت برخي كشورها از اين گروهك تروريستي نيز افزود: اگر كشوري امنيت نداشته باشد در زمينه هاي اقتصادي و فرهنگي توسعه پيدا نخواهد كرد و آنان نيز به همين دليل در صدد بودند امنيت ايران را به خطر بياندازند تا توسعه خودشان را دنبال كنند اما رفتار آنها به لطف خدا بينتيجه ماند.
صديقي اختلاف افكني بين شيعه و سني را از ديگر اهداف دشمنان انقلاب اسلامي در حمايت و هدايت ريگي دانست و اضافه كرد: ايران همواره بدنبال وحدت بوده است و برهمين اساس بوده كه در فلسطين و افغانستان به برادران اهل سنت خود كمك كرده است. البته بايد گفت كه دستگيري ريگي موجب تحكيم وحت شيعه و سني و نااميدي تفرقه افكنهاي شده است. |