با تصويب نمايندگان مجلس شوراي اسلامي قيمت پايه نفت براي هر بشکه در بودجه سال آينده 65 دلار تعيين شد.
مجلس امروز سه شنبه در ادامه بررسي جزييات بخش درآمدي لايحه بودجه سال 89 مقرر کرد مازاد درآمد نفت توليدي ناشي از افزايش قيمت نفت نسبت به ارقام اين قانون (هر بشکه 65 دلار) پس از کسر سهم صندوق توسعه ملي (معادل 20 درصد از صادرات نفت خام و ميعانات گازي) و منظور نمودن سهم شرکت ملي نفت ايران بايد به حساب ذخيره ارزي واريز شود.
همچنين در اجراي ماده 39 قانون محاسبات عمومي کشور شرکتهاي مادر تخصصي، وزارت نفت مکلف شد درآمدهاي ريالي و ارزي خود را به حسابهاي تمرکز وجوه ريالي و ارزي که از طريق خزانه داري کل کشور بنام آنها نزد بانک مرکزي افتتاح ميشود.
واريز نمايند تا طبق بودجه مصوب اين شرکتها و با درخواست ذيحساب آنها از حساب خزانه به حسابهاي پرداختهاي ريالي و ارزي شرکتهاي ياد شده که توسط خزانهداري کل افتتاح ميشود واريز شود.
درآمدهاي ارزي حاصل از صادرات بيع متقابل شرکتهاي ياد شده از حکم مزبور مستثني بوده و ميبايست در پايان هر ماه عملکرد مبادلات ياد شده را با تعيين مبلغ ارزي و ريالي به خزانه داري کل کشور و ديوان محاسبات کشور اعلام نمايند
|