گروگانگیری برای 6 دلار
همشهری انلاین , يكشنبه 23 اسفند 1388 - ساعت 00:37

او که خیلی عصبانی شده بود با صندوقدار درگیر شد و در این بین مشتریان سوپرماركت توانستند با پلیس تماس بگیرند تا این زن گروگانگیر دستگیر شود.

 

کالیفرنیا: در حالی که در زمان گروگانگیری پای سرقت‌های میلیونی و میلیاردی در میان است، زنی تنها برای 6 دلار این اقدام را انجام داد. البته او نمی‌دانست که در آخر کار قرار است فقط 6 دلار نصیبش شود.
این زن وارد یک سوپر مارکت شد و همه افرادی که در این مکان بودند را با تهدید اسلحه به قسمت انتهایی سوپرماركت برد و گفت درصورتی‌که همه موجودی صندوق را دریافت کند آنها را آزاد خواهد کرد. اما نمی‌دانست که صندوقدار به تازگی همه موجودی صندوق را به بانک برده و فقط 6 دلار در صندوق وجود دارد.
او پس از این همه سعی و تلاش صندوقدار را راضی کرد تا در صندوق را باز کند و در کمال تعجب تنها 6 دلار در آن پیدا کرد. او که خیلی عصبانی شده بود با صندوقدار درگیر شد و در این بین مشتریان سوپرماركت توانستند با پلیس تماس بگیرند تا این زن گروگانگیر دستگیر شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news148068.html