حيايي و افشار به ساندويچ سرد پيوستند
مهر , يكشنبه 15 فروردين 1389 - ساعت 21:29

امين حيايي و مهناز افشار در فيلم "ساندويچ سرد" به کارگرداني بهمن گودرزي بازي مي‌کنند.

 

امين حيايي و مهناز افشار در فيلم "ساندويچ سرد" به کارگرداني بهمن گودرزي بازي مي‌کنند.
اين فيلم هم اکنون در مرحله پيش توليد قرار دارد و تاکنون حضور محمد شايسته به عنوان مدير توليد و امين حيايي و مهنازافشار قطعي شده است و به زودي به تعداد بازيگران نيز به آن اضافه مي‌شوند. البته کليد خوردن اين فيلم به زماني برمي‌گردد که امين حيايي از سفر خارج از کشور برگردد.
پيمان قاسمخاني بازنويسي فيلمنامه را انجام داده است، براي فيلمبرداري 40 جلسه برنامه‌ريزي شده‌است.عوامل ديگري که حضورشان در اين فيلم قطعي شده‌اند عبارتند از مديرفيلمبرداري: مرتضي غفوري، صدابردار: بابک اردلان، طراح گريم: ايمان اميدواري، طراح صحنه و لباس: آيدين ظريف.
فيلمنامه اوليه "ساندويچ سرد" را آرش قادري نوشته است. بهمن گودرزي فيلم‌هاي سينمايي "دلواپسي"، "به دنبال خوشبختي" و "بي‌ستاره" را کارگرداني کرده است. تهيه‌کننده "ساندويچ سرد" مرتضي شايسته است.
از مهناز افشار و امين حيايي هم اکنون فيلم "پوپک و مش ماشاءالله" بر پرده سينماها قرار دارد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news148382.html