وزیر ارتباطات: در پاسخ به انتقادات مبنی بر عدم حضور متولی IT در نمایشگاه IT
هموطن سلام , پنجشنبه 28 آبان 1383 - ساعت 01:13

وزیر ارتباطات: با توجه به این که خود وزارتخانه کار قابل عرضه ای برای نمایشگاه نداشت، شرکت های تابع را برای حضور در نمایشگاه تشویق کردیم.

 

با توجه به این که خود وزارتخانه کار قابل عرضه ای برای نمایشگاه نداشت، شرکت های تابع را برای حضور در نمایشگاه تشویق کردیم.
دکتر احمد معتمدی، وزیر ارتباطات در حاشیه بازدید از سالن دولت الکترونیک نمایشگاه الکامپ در خصوص ارزیابی نمایشگاه اظهار داشت:
نمایشگاه بسیار خوب برگزار شده و هر سال که می‌گذرد، شاهد برپایی بهتر آن هستیم.
وی افزود: اصولا نمایشگاه نشان دهنده کارهای انجام شده در حوزه IT است و با نگاه اجمالی به نمایشگاه می‌توانیم توسعه مناسب را، هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: رفته رفته در برگزاری نمایشگاه باید به سمت افزایش جنبه بین المللی آن پیش رویم و حیف است مجموعه خوبی که تشکیل شده، صرفا در حد شرکت‌های داخلی محدود بماند و امیدواریم با کمک این وزارتخانه این امر بزودی محق گردد.
معتمدی در بخشی از مطالب خود با اشاره به منسجم بودن نمایشگاه‌هایی که در زمینه ICT برگزار می‌شود بیان داشت: ادغام نمایشگاه‌هایی مانند تلکام با الکامپ و تقویت آن می‌تواند نتایج بهتری داشته باشد و در کنار آن نیز برگزاری نشست‌هایی که نمونه آن چندی قبل با حضور مسئولان از ITU برگزار شد کمک بیشتری به این بحث می‌کند.
دکتر معتمدی در بخشی از مطالب خود در خصوص اخبار اولیه مربوط به عدم حضور وزارت ICT و شرکت‌های تابع در نمایشگاه که بصورت مستند نیز هست بیان داشت: شاید اطلاع رسانی مناسبی در این زمینه صورت نگرفته باشد، اما قصد ما این نبود که بطور کلی در نمایشگاه شرکت نکنیم، با توجه به این که خود وزارتخانه کار قابل عرضه‌ای برای نمایشگاه نداشت، شرکت‌های تابع را تشویق به حضور در نمایشگاه کردیم. بطور کلی نیز سیاست‌های وزارتخانه بر مبنای استقبال در نمایشگاه بود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news15183.html