سردار قالیباف افزود: ضرورت امنیت اخلاقی برهیچ کس پوشیده نیست و این موضوعی است که همه دستگاههای دولتی و حاکمیتی از جمله ناجا برایشان مهم است و هرکدام به نوبه خود مسئولیت داشته و یکایک شهروندان نیز دراین رابطه وظیفه دارند.
وی اضافه کرد: بعضی اوقات در طرح مسئله بدحجابی شاید غلظت سیاسی آن از غلظت سوء اخلاقی آن بیشتر باشد و من می خواهم بگویم که بیاییم نگاهمان را بالاتر بگیریم و دقیقتر به موضوع نگاه کنیم و قبل از هرچیز باید مرز بین حجاب و بدحجابی را طبق آئین نامه ترسیم کنیم چرا که لازمه زندگی شهروندی است.
قالیباف گفت: کسی را در جامعه نمی بینیم که یک فرد خانواده دار و با شخصیت بوده و امنیت اخلاقی برای او مهم نباشد.
قالیباف خاطر نشان کرد: امروز دیگر مثل گذشته ممنوع سازی و محدود سازی صرف اثر ندارد و آن چیزی که تاثیرگذارتر است مصون سازی افراد است.
یعنی ما هرچه قدر در مصون سازی تلاش کنیم موفق تریم، اما به این معنی نیست که باید ممنوع سازی و محدود سازی را به فراموشی بسپاریم، بلکه باید در جای خودش استفاده کنیم.
وی گفت: یکی از ضعف های عمده ما در حوزه امنیت اخلاقی این است که بخش های مرتبط نتوانسته اند بدرستی مسائل این حوزه را توصیف و تبیین و الزامات و بایدها و نبایدها را ترسیم و منتقل کنند.
قالیباف افزود: در قانون نیز از یک شفافیت درستی برخوردار نیستیم ، قوانینی هم که وجود دارد بعضا دو پهلو و حتی چند پهلو هستند.
|