جهانگیر اسدی با اشاره به اظهارات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر رایزنی با سازمان تنطیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای خاتمه دادن به فروش اینترنت حجمی، بیان کرد: موضوعی که وزیر ارتباطات درباره اینترنت نامحدود مطرح کردند، در دستور کار کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی قرار گرفته و در جلسات آتی بررسی شده و نتایج آن اعلام میشود.
وی با بیان اینکه اگر کمیسیون تنظیم مقررات رادیویی، نظر و رای خود را اعلام و آن را به صورت مصوبه ابلاغ کند، تمام اپراتورها باید در آن چارچوب حرکت کنند و تفاوتی بین آنها وجود ندارد، افزود: اینکه شرکتی در فضای رقابتی بخواهد تعرفهای عرضه کند، با این موضوع که پس از مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تعرفه دیگری عرضه کند، تفاوت دارد، زیرا هر شرکت در فضای رقابت میتواند با توجه به شرایط خود، مشترکان را ترغیب به خدمات کند، اما از زمانی که مصوبه ابلاغ شود مسلما قابل اجراست.
سخنگوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به اینکه آیا با ارائه اینترنت نامحدود، کیفیت سرویسها کاهش مییابد، اظهار کرد: بنا نیست خدمات فدای سرویسهای جدید شود. کیفیت خدمات نباید لطمه بخورد. حوزه نظارت سازمان تنظیم مقررات رادیویی مکلف است براساس برنامهای که دارد، اپراتورها را براساس شاخصهای موجود ارزیابی کرده و هم مسوولیت کنترل کیفیت خدمات اپراتورها را برعهده دارد.
اسدی در ادامه، با بیان اینکه مصوبه کمیسیون در همه حوزهها اصل است، گفت: اینکه کیفیت ارائه اینترنت چطور خواهد بود، در حوزه نظارت بررسی میشود و اگر کیفیت کمتر از استانداردها باشد، اعمال مقررات خواهد شد. همان طور که در حال حاضر هم مدام اخطار داده شده و پیگیری میشود. در واقع حوزه نظارت همین مسوولیت را دارد که مصوبه کمیسیون را بررسی کرده و براساس کیفیت خدمات، ارزیابی ماهانه و سالانه انجام دهد.
فروش اینترنت حجمی به معنای محاسبه هزینه خدمات اینترنت بنا به حجم مصرفی مشترکان است. در حالی که اخیرا بسیاری از شرکتهای ارائهدهنده اینترنت، از اینترنت با حجم نامحدود به اینترنت حجمی کوچ کرده بودند، محمود واعظی همزمان با عید سعید فطر، از گفتوگو با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای خاتمه دادن به فروش حجمی اینترنت در بازار اینترنت ثابت و آغاز ارائه سرویس نامحدود خبر داده بود. |