سوبل شانس هم داشت که قبلا برای شب بازی با سپاهان بلیتش را به مقصد آلمان و برای تعطیلات گرفته بود، او بار سنگین این شکست را روی دوش دیگر اعضای کادر فنی تیم گذاشت و در بهترین شرایط ممکن میدان را خالی کرد تا حداقل تا بازگشت – البته اگر بازگشتی در کار باشد – آب‌ها از آسیاب افتاده باشد.

استیلی در هنگام سکوت سلطان مجبور است تنها سخنگوی تیم باشد:« شانس پرسپولیس برای قهرمانی در لیگ برتر با شکست برابر سپاهان بسیار اندک است و تنها باید به بازی رقیبان دل ببندیم.»

او خیلی راحت اعتراف می‌کند که بازی تاکتیکی را به گروه استانکو باخته‌اند. او راست هم می‌گوید نیمه اول پرسپولیس سرتر از سپاهان بود، اما در نیمه دوم که باید بیشتر طبق خواسته مربیان پیش برود این سپاهان بود که قدم جلو گذاشت و حتی گل مساوی را هم زد و بعد از آن هم تیر خلاص. استیلی می‌گوید:« حریف با تعویض‌های خود نشان داد قصد گلزنی دارد و به همین دلیل تیم ما را تحت فشار قرار داد و از طرفی از آنجا که تساوی و شکست تفاوت چندانی برای ما نداشت انصاریان را از دفاع به حمله فرستادیم، اما در نهایت بر اثر یک ضد حمله بازی را واگذار کردیم.»

البته حمید خان باید جمله‌شان را تصحیح کنند که نه فقط بازی، بلکه قهرمانی را هم مقابل چشم آن همه هوادار از دست دادند، تماشاچیانی که امروز پرسپولیس باید به بهانه جدیدی آنها را دوباره به استادیوم بکشاند. این بهانه تنها تیر باقی مانده در چله کمان آنها است، «جام حذفی».

قهرمانی در این جام می‌تواند راهگشای آنها برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا باشد. جایی که از آخرین تجربه‌شان در آن، سالها می‌گذرد. استیلی می‌گوید:« با توجه به این شرایط از این پس بیشتر توجه خود را به جام حذفی معطوف می‌کنیم چرا که نایب قهرمانی در لیگ برتر برای ما سودی ندارد و برای رفتن به مسابقات لیگ قهرمانان آسیا باید آنجا موفق باشیم، همینطور به خاطر تماشاچیان. هواداران ما در همین مسابقه آخر 90 دقیقه پرسپولیس را تشوق کردند و تعداد آنها در یک روز وسط هفته ثابت کرد تیم پرسپولیس پرطرفدارترین تیم کشور است و باید با قهرمانی در جام حذفی پاسخ محبت‌‌های آنان را بدهیم.»

شاید این بهترین نسخه برای این تیم در موقعیت کنونی باشد. می‌تواند از فرصت تعطیلات لیگ برتر برای خودسازی دوباره استفاده کند و در حالی که تمرکز بیشتر رقیبان گردن کلفت به قهرمانی در لیگ برتر است و تمرکز و انرژی خود را در آن خرج می‌کنند با توجه بیشتری مسابقات جام حذفی را پیگیری کنند.