*آيا واقعا از كشتي گرفتن ارضا شده اي؟

اصلا اين طور نيست. من از همان ابتدا نيز به مربيان گفتم قصد كشتي گرفتن ندارم ولي با اصرار و صلاحديد آنان اعزام شدم. درست از روز چهارشنبه و آغاز سفر به داغستان بارها به مربيان گفتم من با اين شرايط و وضعيت توان كشتي گرفتن را ندارم و بارها بر اين مسئله تاكيد كردم.

* اما اسم تو از مدت‌ها پيش در ليست اعزامي قرار گرفت، چرا همان موقع اعلام نكردي؟

طبق برنامه‌ريزي و زمانبندي كه صورت گرفته بود بايد دو، سه روز زودتر به محل برگزاري رقابت‌ها اعزام مي‌شديم تا علاوه بر اخت شدن با آب و هوا و شرايط محل ميزباني، بتوانيم وزنمان را نيز كنترل كنيم، من هم به همين اميد و با نيت حضور در رقابت‌ها و محك زدن ميزان آمادگي‌ام اعلام آمادگي كردم، اما در عمل ديديد كه اينطور نشد و درست در لحظات پاياني تيم را راهي ماخاچكالا كردند؛ سفر 2 روزه‌اي كه 13 ساعت مسير زميني با اتوبوس را در بر داشت هر ورزشكار آماده اي را از پا در مي آورد.

كادر مربيان تيم ملي بر اين مسئله واقف بودند و به من صراحتا گفتند كه تو برو اگر نتوانستي كشتي نگير! حال چطور چنين اظهار نظرها و صحبت‌هايي مطرح شده، سر در نمي آورم.

* آيا واقعا مدال المپيك، تو را از كشتي ارضا كرده؟

اين حرف به هيچوجه درست نيست. من ياد گرفته‌ام كه به جاي ادعا و حرف زدن، بيشتر عمل کرده و حرف ها و خواسته‌هايم را عملا اثبات كنم. من براي دلم كشتي مي گيرم و نمي توانم با يك مدال المپيك كشتي را ترك كنم.

* قصد نداري پاسخ منتقدان و افرادي كه اين حرف را زدند بدهي؟

من اصلا اهل حاشيه سازي و جدل با اين افراد نيستم ولي به جرات مي گويم كه اگر جوكار را در صحنه‌هاي بعدي كشتي ديدید حرفتان را پس بگيريد ولي اگر جوكار ديگر در صحنه هاي كشتي ديده نشد، حرف شما درست است. من پاسخ منتقدان را در ميدان عمل مي دهم و در اولين گام طي مسابقات انتخابي تيم ملي اثبات خواهم كرد كه آيا جوكار در سايه مدال المپيك خود قرار گرفته يا خير؟

* با شنيدن اين حرف و حديث‌ها دلسرد و مايوس نشدي؟

در عرصه كشتي به اين صحبت ها و اظهار نظرها عادت كرده ام چرا كه پيش از المپيك آتن هم از اينگونه اظهار نظرها در رابطه با من وجود داشت ولي پاسخ آنان را در عمل دادم. من به هيچوجه دلسرد و مايوس نشده‌ام بلكه با جديت و انگيزه بيشتر درحال تمرين و آماده سازي هستم و خودم را براي ميادين آينده آماده مي كنم.

* حرف آخر؟

فقط بايد عرض كنم كه منتقدان مي توانند جوكار پنهان شده در سايه مدال المپيك خود را طي مسابقات انتخابي و ميادين آينده كشتي ببينند و مجددا اظهار نظر كنند. مطمئن باشيد مدال المپيك پايان راه كشتي من نيست و اگر اينچنين شد، نتيجه مي گيريم كه حرف منتقدان كاملا صحيح بوده است.