دستگیری سارق پراید پس از فرار به کرمانشاه
هموطن سلام , يكشنبه 22 خرداد 1384 - ساعت 23:32

2سارق جوان که با مجروح کردن راننده پراید در تهران خودرو او را به سرقت برده بودند، در کرمانشاه به دام پلیس افتادند.

 

به گزارش خبرنگار ما ، سارقان که 2 جوان 22 و 23 ساله هستند یک ماه پیش سوار پراید سفید رنگی در میدان آزادی شدند و از راننده خواستند آنها را به صورت دربستی به رباط کریم ببرد.
دقایقی بعد وقتی خودرو پراید به حوالی رباط کریم رسیده بود، 2 جوان مسافر با چاقو شروع به تهدید راننده کردند و وقتی با مقاومت او مواجه شدند، وی را مجروح کردند. آنها سپس راننده مجروح را به بیرون پرت کردند و خودرو او را به سرقت بردند.
پس از فرار سارقان راننده مجروح با کمک یکی از خودروهای عبوری خود را به اداره پیلس رساند و ماجرا را به ماموران اطلاع داد. به این ترتیب تحقیقات پلیس برای شناسایی و دستگیری سارقان آغاز شد و بازپرس پرونده دستور توقیف پراید سفید و دستگیری سرنشینان آن را صادر کرد. مدتی بعد، در حالی که جست وجو برای ردگیری پراید مسروقه ادامه داشت، ماموران پلیس کرمانشاه موفق شدند آن را در یکی از خیابان‏های این شهر شناسایی و راننده آن را دستگیر کنند. این مرد وقتی به اداره پلیس منتقل شد گفت که پراید سفید را با یک دستگاه موتورسیکلت عوض کرده است و 2 جوانی که پراید را به او داده‏اند قرار است علاوه برموتور سیکلت مقداری وجه نقد نیز از او بگیرند. پس از اظهارات این مرد، ماموران محل ملاقات او با 2 جوان ناشناس را زیرنظر گرفتند و توانستند آنها را هنگام دریافت پول دستگیر کنند. این 2 جوان که سعید و احمد نام دارند پس از دستگیری به سرقت پراید از راننده تهرانی اعتراف کردند و برای انجام تحقیقات پلیسی در اختیار اداره آگاهی تهران قرار گرفتند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news32042.html