4سال زندان براي زني كه 12 كودك را ربود
هموطن سلام , پنجشنبه 16 تير 1384 - ساعت 09:00

اين متهم در حد فاصل زماني بهمن تا اسفند سال 83 مبادرت به ربودن 12کودک كرده كه بعد از سرقت طلاجات و ساير اشيای زينتي، آنها را در شهرستان شهريار رها مي‌كرده است

 

زني كه طي يك ماه، 12 طفل 3 تا 6 ساله را در بوستان رباط كريم ربوده و اموال زينتي آنها را به سرقت برده بود، پس از دستگيري و محاكمه به 4 سال حبس محكوم شد.
دادگستري كل استان تهران اعلام كرد كه به دنبال ربوده شدن 12طفل 3 الي 6 ساله در بخش بوستان از توابع شهرستان رباط كريم كه موجبات ايجاد ناامني و رعب و وحشت را در اين بخش فراهم كرده بود، با تلاش همه جانبه دستگاه قضايي نهايتا رباينده اين كودكان شناسايي و دستگير شد.
بر اساس اين گزارش با مطرح شدن اين موضوع در شوراي تامين بوستان و استفاده از ماموران مجرب و ورزيده و همكاري بسيج بالاخره متهم به نام «نسرين گل‌كوهي» شناسايي، سپس دستگير شد و پس از تفهيم اتهام با قرار وثيقه 500ميليون ريالي جهت تكميل تحقيقات به اداره آگاهي انتقال يافت.
بنا بر اعلام دادگستري تهران، اين متهم در حد فاصل زماني بهمن تا اسفند سال 83 مبادرت به ربودن 12کودک كرده كه بعد از سرقت طلاجات و ساير اشيای زينتي، آنها را در شهرستان شهريار رها مي‌كرده است
این زن هم اکنون به تحمل 4 سال حبس تعزيري محكوم شده است




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news34455.html