قرارداد خط لوله بصره به آبادان نهایی می شود
يكشنبه 19 تير 1384 - ساعت 20:30

یک مقام مسئول در بخش نفت عراق به تلویزیون النخیل گفت: با سفر نخست وزیر و وزیر نفت عراق به تهران ، عملیات احداث خط لوله نفت بصره به پالایشگاه آبادان و انتقال نفت جنوب عراق به ایران نهایی خواهد شد.

 

یک مقام مسئول در بخش نفت عراق به تلویزیون النخیل گفت: با سفر نخست وزیر و وزیر نفت عراق به تهران ، عملیات احداث خط لوله نفت بصره به پالایشگاه آبادان و انتقال نفت جنوب عراق به ایران نهایی خواهد شد. این مقام مسئول عراقی اظهار داشت: برای عراق این خط لوله بسیار مهم است و از محورهای اصلی مذاکرات است.
وی تصریح کرد: دردیدارماه گذشته سفیر ایران در عراق با وزیرنفت این کشور مسائل فنی و امنیتی این خط لوله مورد بحث و بررسی قرار گرفت .ابراهیم بحرالعلوم پیشتر گفته بود یک خط لوله رفت و برگشت روزانه 150 هزار بشکه نفت را به پالایشگاه آبادان منتقل خواهد کرد و در ازای آن عراق به همین مقدار روزانه بنزین و مشتقات نفتی دریافت می کند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news34763.html