امسال 5 ميليارد دلار براي واردات بنزين نياز داریم
دوشنبه 27 تير 1384 - ساعت 21:07

با توجه به قيمت بنزين و افزايش نرخ اين فرآورده‌ در بازار‌هاي جهاني پيش بيني مي‌شود براي امسال حدود 5/4 تا 5 ميليارد دلار براي واردات آن نياز باشد.

 

مدير عامل شركت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي كشور گفت:با توجه به قيمت بنزين و افزايش نرخ اين فرآورده‌ در بازار‌هاي جهاني پيش بيني مي‌شود براي امسال حدود 5/4 تا 5 ميليارد دلار براي واردات آن نياز باشد.
حسين كاشفي در جمع خبرنگاران با اشاره به این که در حال حاضر بودجه 5/1 ميليارد دلاري واردات بنزين به اتمام رسيده است، افزود: با توجه به افزايش قيمت بنزين و رسيدن آن به متوسط هر تن 500 دلار براي تامين بنزين در شش ماهه نخست امسال حدود 900 ميليون دلار كسري بودجه داريم .
وي ادامه داد: دولت براي حل اين مشكل لايحه‌اي را آماده و تصويب كرده و به مجلس شوراي اسلامي خواهد فرستاد تا اين ميزان كسري جبران شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news35901.html