خوزستان 10 هزار معلم کم دارد
ايرنا , سه شنبه 4 مرداد 1384 - ساعت 13:38

معاون پشتيباني و نيروي انساني سازمان آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: در سال تحصيلي آينده (85 - 84 (10‬هزار معلم در استان خوزستان كم داريم.

 

معاون پشتيباني و نيروي انساني سازمان آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: در سال تحصيلي آينده (85 - 84 (10‬هزار معلم در استان خوزستان كم داريم.
هاشم ساكي افزود: گرچه وزارت متبوع در حد توان خود در سال‌هاي گذشته در رديف‌هاي استخدامي اين مورد را در نظر گرفته بود اما همچنان با كمبود نيروي انساني رو‌به‌رو هستيم.
وي با اشاره به اين كه در سال تحصيلي گذشته كمبود معلم را از طريق مراكز تربيت معلم، نيروهاي حق‌التدريس، سرباز معلم و آموزشياران نهضت سواد آموزي تامين كرديم، اظهار داشت: در سال تحصيلي آينده تلاش مي‌شود اين مشكل را از طريق مراكز فوق تا حدودي رفع كنيم.
ساكي، علت كمبود نيروي انساني در سازمان آموزش و پرورش استان خوزستان را جذب كم دانشجو در مراكز تربيت معلم عنوان كرد و گفت: از سال ‪77 ‬تاكنون ظرفيت پذيرش مراكز تربيت معلم از‪ 20هزار به 5 هزار دانشجو كاهش يافته است.
معاون پشتيباني و نيروي انساني سازمان آموزش و پرورش خوزستان افزود: با جذب اعتبارات لازم در سال جاري تكميل طرح‌هاي نيمه تمام در اولويت كاري قرار دارد.
وي اضافه كرد: درسال جاري تعدادي از پروژه‌هايي كه در گذشته به علت كاهش اعتبارات دچار وقفه شده‌ است با تعيين اعتبارات لازم پروژه‌هاي نيمه تمام تكميل خواهند شد.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news37007.html