نیسان جنرال موتورز و فورد را از میدان بیرون کرد
هموطن آنلاین , چهارشنبه 5 مرداد 1384 - ساعت 17:00

شرکت نیسان با پيشي گرفتن از شركت‌هاي فورد و جنرال موتورز، بازار های خودروی آماریکا را در دست گرفته است.

 

هموطن آنلاین_شرکت بزرگ خودروسازی نيسان موفق شد با افزایش تولید و عرضه محصولات خود در بازار های آمریکا، دو شرکت خودروسازی فورد و جنرال موتورز را از میدان رقابت بیرون کند.
شرکت نیسان که هم اکنون به عنوان دومين شركت خودروسازي ژاپن محسوب می شود، با پيشي گرفتن از شركت‌هاي فورد و جنرال موتورز، بازار های خودروی آماریکا را در دست گرفته است.
به گفته مسئولین این شرکت، طی 3 ماه نخست سال 2005 سود نیسان نسبت به مدت مشابه از سال گذشته 11 درصد رشد داشته است.
با توجه به اینکه فروش رشد فروش محصولات نیسان تنها مربوط به بازار های ژاپن و آمریکا می شود، مسئولین این شرکت خبر از کاهش میزان کلی فروش محصولات نیسان در اروپا داده اند.
در حالی که هم اکنون بیش از 44 درصد سهام نیسان به شرکت خودروسازی رنوی فرانسه وابسته است، مسئولین ژاپنی نیسان امیدوارند طی ماه های باقی مانده از سال 2005 سهم خود را از این کارخانه افزایش دهند.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news37196.html