بیش از 250 خبرنگار از مزایای قانون مشاغل سخت و زیان‌آور برخوردارند
ایسنا , يكشنبه 16 مرداد 1384 - ساعت 22:50

مديركل تامين اجتماعي تهران بزرگ در امور بيمه‌اي اعلام كرد: بيش از 250 خبرنگار استان تهران از مزاياي قانون مشاغل سخت و زيان‌آور برخوردار شدند.

 

مديركل تامين اجتماعي تهران بزرگ در امور بيمه‌اي اعلام كرد: بيش از 250 خبرنگار استان تهران از مزاياي قانون مشاغل سخت و زيان‌آور برخوردار شدند.
روزيفراخ افزود: براساس مصوبه هيات وزيران تمامي مشاغل مطبوعاتي شامل گزارشگر، مصاحبه‌كننده، خبرنگار، عكاس، عكاس خبرنگار، دبير سرويس و معاون دبير سرويس به ليست 18 گانه مشاغل سخت و زيان‌آور افزوده شده‌اند.
به گفته وي بر اين اساس شاغلين اين مشاغل مي‌توانند با راي كميته‌هاي استاني مشاغل سخت و زيان‌آور از مزاياي اين مشاغل استفاده كنند.
روزيفراخ تصريح كرد: براساس قانون بازنشستگي در مشاغل سخت و زيان‌آور و آئين‌نامه اجرايي آن، افرادي كه 20 سال متوالي يا 25 سال متناوب سابقه اشتغال در اين مشاغل و پرداخت حق‌بيمه را داشته باشند، مي‌تواند با استفاده از سنوات ارفاقي و زودتر از موعد بازنشسته شوند و مستمري كامل دريافت كنند.
روزيفراخ با هشدار به كارفرمايان خبرنگاران و تمامي شاغلان بخش تحريريه مطبوعات و رسانه‌ها افزود: طبق ماده 54 قانون تامين اجتماعي كليه كاركناني كه در بخش خصوصي يا دولتي، غيرنظام حمايتي به فعاليت مي‌پردازند از روز آغاز به كار و مزدبگيري مشمول قانون تامين اجتماعي بوده و كارفرما موظف به تنظيم ليست و پرداخت حق‌بيمه اين افراد است.
وي تصريح كرد: عدم ارائه ليست بيمه كاركنان از سوي اين كارفرمايان تخطي محسوب می‌شود.




روزنامهء هموطن سلام http://www.hamvatansalam.com
آدرس خبر : http://www.hamvatansalam.com/news38821.html